Polis Teşkilatımızın 164. yılı kutlamalarına davet..
Reklamlar
-
Polis teşkilatımızın 164. kuruluş yıldönümü dolaysıyla 05.04.2009 pazar günü düzenlenecek 'polis halk yürüyüşüne' tüm motosiklet dostlarını bekliyoruz.
Yer :Mecidiyeköy meydan
Toplanma saati: 10:00
Hareket saati : 11:00
Yürüyüş istikameti ve bitiş: Mecidiyeköy meydan başlangıç; osmanbey takiben taksim meydan bitiş.
Not: Yunuslarımıza motosikletlerle eşlik edilecektir.
[B][COLOR="DarkOrange"]www.enduroist.com ( enduro fanatiklerinin adresi...)[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
böle bi etkinli ankarada yokmu eşlik etsek
-
Polis Teşkilatımızın 164. yılı hayırlı uğurlu olsun canı gönülden tebrik ederim ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
bu hafta sınav var ama
sınav sonrası katılmaya çalışırım-çalışırız- hatta muhtemelen katılırız
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Ehliyet sorarlar mı acaba
-
-
polis teşkılatımızın 164. yıl dönümü kutlu olsun
-
Polis Teşkilatımızın 164. yılını kutlarım. Nice mutlu ve diger motorculara saygılı davrandıgınız yılları görmek dilegiyle
-
coq adlı üyeden alıntı
Sizin basariniz, bizim huzurumuz demek.
yada bizim huzurumuz, sizin başarınız demek...
işin kötü yanı ne kadar huzurlu olduğumuz da ortada :(
-
Orada olmaya çalışacağız, tüm polis teşkilatımızın 164ncü yılı kutlu olsun.
-
bende görevliim arklar :D pazar günü ordayım.
-
-
kesinlikle meslektaşlarımın yanında olacağım tabi yine ek görev cıkmazsa
-
onlar bize hep lazım
kutlu ve mutlu olsun
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
motorumuzla katılabilirmiyiz acaba ..
-
Moto43 adlı üyeden alıntı
motorumuzla katılabilirmiyiz acaba ..
Not: Yunuslarımıza motosikletlerle eşlik edilecektir.
yazıldığına göre katılınabilir.
-
polislerin arasında bunun ne işi var sonra demesinler yok yok ben katılmam sap gibi kalırım orda...
-
şimdi Ordan Gelıyorum Motorumla Gıttım Oğlumuda Yanıma Aldım Fakat Yarım Saat Orada Gezındık Motorlu Iki Kişi Gördük Biri Gv 250 Kullanıyordu Polıs Dudurdu Ehlıyet Ruhsat Sordu Bı Dunyada Laf Ettı Anlamadık.sonra Bırkac Motorlu Görduk Bizde Onların Gittiği Yöne Motorumuza Bınıp Devam Ettık .ilerde Polis Yolu Kapatmıştı Durumu Anlatıp Gecmek Istedık Aldığımız Cevap Nerden Bıleyım Ben Doğru Söyleyıp Söylemediğinizidedi Oğlum Yanımda Ful Korumalı Yız Elımızde Bayrak Yani Bellıkı Tören Için Geldık Izin Vermedi Cekicinin Içinde Bulunan Polis Başından Sav Mısalı El Hareketi Edip Diğer Polis Etrafımızda Bır Tur Attıktan Sonra Hadı Kardeşim Hadi Dedi . Ne Dıyelım Gecemedık Sağlık Olsun Bizim Adımıza şansız Bır Gündü Oradan Ayrıldık. Polisimizin 164. Yıl Dönümü Kutlu Olsun
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Askon bu yüzden katılmayı pek düşünmüyordum. İsabetli bir karar olmuş.
-
Bu topik sahipsiz kalmıs yaa!
yada ben mi oyle hissetim
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
Askon bu yüzden katılmayı pek düşünmüyordum. İsabetli bir karar olmuş.
Dostum yapılan uygulama normaldır bence Turkıyenın sımdıkı ıcınde bulundugu ortamı guncelkonuları dusunursenızhak vereceksiniz
Bu topik sahıpsız kalmıs demektekı maksadımda buydu
Ben organizasyon konularını cok fazla bılmem ama katılımcılar kişi sayısı daha onceden belli olsaydı ve İEM ile gorusulup katılım olacagı ve tahmını katılımcı sayısı verılseydı hiç bir sorun olmazdı ve organizasyonda boyle olur sanıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)