Polis Teşkilatımızın 164. yılı kutlamalarına davet..
Reklamlar
-
Evet Organizasyon Olsaydı Tabi Daha ıyı Olurdu .fakat Benimki özeleştırı Olacak Polisimizin özellıkle Yenılerın Daha Cok Iletişimdesteğine Ihtiyacları Ve Iyi Bir Gözlemci Olabılmelerı Gerekıyor .dil ,anlamak,anlatmak,hal Ve Hareketlere Göre Davranmak Artık Gecmişte Değiliz önce Vatandaş Gibi Görüp Sonra şüphelı Gibi Bakmak Sonrada Yardımcı Olmak Bağımında Hızmetlı Gibi Hizmet Etmek Gerekıyor .kaldıkı Suçlu Değilsiniz Ne Olurdu .senın Gününü Kutlamaya Gelmiş üzerındekı ünıformaya Saygı Duyup Elıne Bayrağı Kapmış Gelmişim Biraz Nazık Olsaydın Ne Olurdu Ben Anlayışlıyım Anladım Ama Artcı Olan Oğlum Anlamadı Ama Yınede Ben Yarım Saat Hevesi Kursağında Kalan Oğluma Dil Döküp Anlatmaya Calıştım
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum yapılan uygulama normaldır bence Turkıyenın sımdıkı ıcınde bulundugu ortamı guncelkonuları dusunursenızhak vereceksiniz
Hocam nasıl düşünürsen düşün normal bir uygulama değil. Türkiyenin içinde bulunduğu dönemde Polisin halkla bütünleşmesi gerekir. Fakat Türkiye zaten gitgide polis devleti haline geliyor. Bu konuda oturup tez bile yazabilirim. Neyse sadece Askon'un yazdıklarını dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Bir Polis böyle davranmamalı.
-
arkadaşlar ben saat 09.50 de m.köydeydim kimse yoktu 10.00 oldu kimse yok bi trafik polisine sordum adamın haberi yok 10 dakka daha bekledim m.köy meydanda bi tur attım hiç motorlu kimse yoktu sadece 2 motorlu polis gördüm bastım geri gittim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)