[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
topiyine sağlık mustafa özlemiştik terası çok oldu gitmeyeli nasibse ordayım
abi parçalar tamam hepsini bulduk saolsun cesur onca işinin arasında çok uğraştı az sonra elimde olcak akşama kadarda taktırır yanınıza gelirim diyorum bi aksilik çıkmazsa tabi akşama görüşürüz saygılar sevgilir
canım saolsun metin benimde gidip gidemiceğim kesin değil kolay gelsin
çay bardağı tokuşturan smile diilmi o , var var abicim istemediğin kadar çay var
özlettin kandini bacanaaım ya gözüm kapıda olacak
bana bi topik borcun var, durumun yoksa sööle idare ederiz artık
afiyet olsun cesi chan
May The Force Be With You
kısmet kaçarsak geliriz artık, terasta bi huzur var bir temiz hava
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben gelemiyorum. Diğer toplantıya kısmetse herkeze iyi eğlenceler
2 saat snr görüşmek üzere
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
içecek çayı varsa büyük ihtimal uğrarım ......
by K@d@k@L
arkadaslar ben gelemiyorum hepinize ii eğlenceler.fotoları bekliyorum ona göre
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Bulamayan varsa, arasın beni tarif edeyim yolu, biliyorum da biraz...
İyi eğlenceler...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
fotoları beklioruz
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
resimler nerde ümmet abi
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
fotolar neden bu kadar gecikti arkadaslar hadi artık yükleyin fotoları
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Ben de özledim, ben de sabırsızlanıyorum, fırsat kolluyorum orada olabilmek için ama, özellikle şu Ankara olayıyla devamsızlığın dibine vurmuşum, hatta kimi derslerden sınırın 2 katını yakalamışım... Toparlamaya çalışıyorum, toparlarsam hemen, olmazsa da en kötü ihtimalle yaz aylarının başında oralardayım... Geldiğimde gördüğüm fotoğraflardan sonra Jenga'da meydan okuyacağım daha...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-fotolari.html
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
çok teşekkür ederim cesur kardeşim ilgi ve alakana izmir mt ye kucak dolusu selam ve saygılar,hep esen kalın.
resimler beni bıraktığın ya yarım saatte hazırdı ama kise bakmamış
arada kaynamasın diye ayrı başlık açtım...
burdan bakabilirsiniz:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1500611
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
heee bizde burda resim bekliyoz...ümet abi ters köşe yapmış gezi yazılaına koymuş
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Bu güneşli günlerde insan bilgisayar başına geçecek vakti bulamıyo anca geldim eve
Yaz aylarında her zaman işgal ettiğimiz cafenin arka bahçesini MT ye ayırmak için erkenden gitmiştim ama sezona hazırlanmak için orda biraz tadilat işleri olduğunda kullanılamadığını öğrendim, ümmet abide herkesten önce gelip zaten odalardan birini leptopuyla birlikte işgal etmiş bizi bekliyodu. Bu defa bahçeyi kullanamadık ama bir dahaki teras toplantısında yepyeni bahçesi bizi bekliyor olacak.
Gelen herkesin ayağına tekerine sağlık
sandman ve oumar (tekrar hoşgeldin kardeşim) sayesinde benim için bereketli bi toplantı oldu
Ümmet abi ellerine sağlık resimler için , hem gezgin hem muhabir gibisin maşallah
burayıda renklendirsin diye diğer topikden alıverdim resimleri müsadenle
Teras, gurme, tıkabasa.... İzmir mtnin uğrak yerlerinin bi çoğunu biliyon gerçekten, izmirde bilmediğin mekan kalmadı nerdeyse
artık resmen orjinal bi izmirli çakma bir istanbullusun artık gözümde,
izmirin içinde işin kalmadı , etrafınıda öğrenmen lazım, sen bi gel izmir civarlarını keşfe çıkacaz hep beraber
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)