ayberk abii inş. hem alper abininkine hemde seninkine babamla birlikte gelmeye çalışıcaz...xD Bol kazançlarrrrrr... içimiz dışımız çiğköfte olcak superrrr xD xD xD
bende gelmek istiyorumda kimseyi tanımıyorum yabancılık çekmeyelim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ayberkçim bişi soracam affına sığınıyorum burda tansaştada etsiz çiğ köfte satılıyo. çiğ köftenin ana harcı özel çekilmiş kıyma değilmidir. kıymasız yani etsiz çiğ köfte çiğ köfte olurmu ??
bunu cehaletten soruyorum bişi bildiğimden deil..
yani bu hamursuz mantı gibi bişi yada yoğurtsuz ayran
şahsen bana ters .. ha Dersen abi işi baltalama ..
Şahsen İstanbulda olsam sırf sizlerle tanışmak için bile bu davete icabet ederim ..
acaba bu içinde et olmayan çiğ köfteye başka bi ad bulmak daha mantıklı değilmi.. acılı kıyma kebabına adana acısıza urfa dmek gibi mesela
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
süper moderatörüm BBRR merhaba...
keşke pazar günü sende olsan...
gelelim cevaplara;
dediğin gibi etsiz çiğköfte olmaz!!! zaten bizim gibi çok şubesi olan firmalar,bu konuda çok hassas davrnıyorlar. zaten; kanunlarda çiğ et kullanımı yasak!!!
şöyle örnek vereyim;
marka olan fast food'larda ıskarta denen bir olay vardır,yani süresi geçen ''soğuyan'' ürün çöpe gider!!! bu süre ortalama 2-2,5 dak. olarak değişir... ısı gören et-gıda bir süre sonra bakteri üretmeye başlar!!!! bu sebepten dolayı ıskartaya ayrılır-satılmaz...
şimdi gelelim bize...
bizdeki etin çiğ olduğunu düşünürsek,bakteri htimali nedir? yada herkes çiğköfteyi gerçektende et'den yaparsa,o etin kontrolü çok zor olur!!! hangi hayvanın eti? kontrolü varmı? kaçakmı? hijyenikmi? hayvanın neresinden?
sonuçta;
çiğ et yemek zaten zararlı!!! heleki,beklemiş ve hijyenik değilse....
bu sebebten ötürü,sağlık bakanlığı yasakladı!!! üretim izni alırkende çok sıkı denetimlere tabi tutuluyoruz,ruhsat'ta bile BULGURLU KÖFTE olarak yazılır...
ancak,bizim köftemizi yediğinizde et varmı yokmu anlayamazsınız!!! ancak,çiğ köfteyi gerçekten yapanlar,yiyenler anlayabilir!!! hatta bazen onlar bile anlamıyorlar
başka sorusu olan varsa,seve seve cevaplayabilirim...
firmamızla ilgili daha detaylı bilgi için;
www.cigkoftecimetinusta.com www.cigkofteciniz.com
acı sos haa...
işte o SIR!!!!
ama sen kavanoz getir ben sana ayarlarım
Uzun zaman oldu ben buluşmayalı görüşmeyeli, pazar günü yüzde çok ihtimalle oradayım... Şimdiden 3.yılın kutlu olsun Ayberk abi...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ayberk abi,benimde bi işim çıkmassa gelmek isterim yakınız zaten hem tanışmış oluruz...,ama hala ehliyeti alamadım (çrş günü alıyorum) herkes toplanınca polis gelip sıkıntı yaratmasın ?? 500km yi devirdim polise bile rastlamadım ama yine de bahtsız deve olmak istemiyorum
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
ayberk abi metrobüs duraklarına yakınmı senin mekan??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
cevap için teşekkür ederim .. ama şöle diyim ayberk İstanbula ilk gelişimde yanındayım ..az acılı olursa sevinirim ..Hayırlı işler bol kazançlar . Milleti böle beleşe alıştırma ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)