arkadaşlar gerçekten ayberk abinin çiğ köfteleri muhteşem.insanın yedikçe yiyesi geliyor canımmmm.
arkadaşlar gerçekten ayberk abinin çiğ köfteleri muhteşem.insanın yedikçe yiyesi geliyor canımmmm.
ıhhh ben yemem hıh...ilk yardımda da yedik çok acıydı.hem o ilk yardıma gelen çiğ köfte olay oldu.ben;neden geldi amaç neydi? bilmiyordum... yani çif köfte geleceğinden bile haberim yoktu hem zorla yedirdin bana ayberk ühühü
:bounce:
çiğköfte yenmezmi bee...
ama yiyemeyecem.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
wayyyy ayberk abide hizmitte sınır yok
gel ne olursan gel felsefesi var
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
feng şui felsefeside var,mevlanada var,kamasutrda var... varda var.....
yinede gelin
hehehe eyw abi
ben yatar artık herkese iyi geceler...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Oooo çok güzel bir çiğ köfte partisi katılacak olan arkadaşlara şimdiden afiyet olsun diyorum.
Günaydınlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Ayberk hayırlı olsun inşallah daha 33 yılını kutlarız. Bu arada benim çiğ köfteyi paket yaprmısın ben evde aslan sütü ile götürücem. İkisi birbirinden ayrılmaz ağlarlar.
::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:: familyamla tanıştırayım
Ayberk misafirlerin geliyor Pazar günü
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Ayberk abi bende katılabiliyomuyum bu çiğköfte partisine???
avrupa yakasından gidecek arkadaşlar eyüpten ve paşadan var sanırım bide avcılardan... toplanıp öyle gidelim avcılardan gelecek arkadaş yolu biliyo vapurlamı yoksa köprüden mi geçicez onun kararını verelim gidelim
Köprüden gidersek mecidiyeköyde falan buluşalım yok vapurla geçersek sirkecide buluşuruz...
fikirlerinizi bekliyorum...
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
avrupa yakası için bi güzergah belirleyelim çok iyi olur bence herkeste kgs yoktur gemiyle geçsek daha mantıklı olmaz mı geri dönüşte köprüden döneriz
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
E-M-R-E utanmadan birde henüz belli değil yazmışya.Gelmezsen valla ayıp olur.Ayberk e değil heeee bana ayıp olur.Bekliyorum.zaten görüşemiyoruz.
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
google den baktım da sanki köprüden gitsek daha yakın bide diğer gelicek arkadaşlara da soralım kafamıza göre iş yapmayalım ayberk abi organize edersen sevinirim
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)