Güzel bi gezi OLdu bunu saymayız Bi daha beKliyoruzz
Güzel bi gezi OLdu bunu saymayız Bi daha beKliyoruzz
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
arnavut ciğeri değil.. Edirne'nin meşhur tava ciğeri...
herhangi bi arama motorunda arattır görürsün
yediğimiz yerin sitesi www.sehzade.gen.tr (kendisi de motorcu ama o gün işleri yogunmus yerinde bile goremedik...
:wiinkk: Arkamdan gelme bende kayboldum:cherry:
ahhh ahhh siz ya Selimiyenin altında köfte yada tava çiğer yemiş sonrasında karaağaçta çay içip bide söğütlüğe doğru yol almışsınızdır.... Neyse Perşembe bu saydıklarımın hepsini yapacam bekle edirne geliyorum :
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKCA :bounce:
[img=http://img25.imageshack.us/img25/3741/fotogkhan998.th.jpg]
URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image=dscn2511a.jpg][/URL]
http://img23.imageshack.us/gal.php?g=dscn2532.jpg
BENDE OLAN TÜM EDİRNE GEZİ FOTOLARI BUNLAR YORUM YAPAMADIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM GEZİDEKİ EMEYİ GECEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER
Sabahı Yaptım Resim Atıcam Diye Allahtan Yarın Izinliyim Akşama Kadar Yatarım Artık Videoya Ceken Arkadaşlar Videolarınızı Bekliyoyum....
arkadaşlar süper gezi olmuş ama ben sandık başındayım katılamadın faruk valla çok üzüldüm be koçum
Arkadaşlar;
Biz Edirne tayfası olarak bu Pazar Tekirdağ'a gelmeyi düşünüyorduk ancak bizim motorların bakıma, bakım için de paraya ihtiyaç olduğundan yolu kısalttık Kırklareli'ye gidecez galiba. Büyük ihtimalle 2-3 hafta içinde Tekirdağ'a da gelicez. Şimdiden söyleyeyim, sonra ayrıntılı bilgi veririm kararlaştırılınca
faruk pangallığa girin ce resimlerde böyle cıktı sabaha kadar resim atmaya calıştım insan bi tşkr ader bidaha resim atmam
atma zaten atınca yüzüne gözüne bulaştırıyorsun
hey trakya mt gökhan17 arkadaşımız ehliyetini cebine koymuştur yakın zamanda ehliyet:mangal ve muadili yiyicek ve içeceklerle ıslatılacaktır bilginize
anlayana sivri sinek saz,anlamayana bu yazı bile az
top görünce dayanamıyorum bilirsin beni.
::tutkuy::
Pangallık gökhanın ehliyetini ıslıyoruz gezisi topiğini ben açıcam buraya sana söz faruk yeterki pangallık gökhan ehliyeti bi cebine koysun
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
deniz çok şükür bugün ehliyetimi aldım motoruda bakıma verdim yarın alıcam
şimdi gezicıkmaya bi engel kalmadı..
valla halil toplam 500 tl civarında
3ayda alabildim sınav araları çok sürdü ben B den A2 YE GEÇTİM
500 TL fazla tutmus Gökhan Ben B + A2 ye girmeyi düşüyorum haziran 2 de yaşım doluyor 18 i bitiriyorum.Kac ay sürer hiç bir fikrim yok.L.burgazda ucuz diyorlar oraya yazılıcam
İndirine kadar canım cıktı fotoları ama basardım en kısa zamanda tekirdağ da bulusmak dileğiyle egemen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)