buyrun burdan indirin orjinalleri.. bazılarını spor modunda çektiğimden kalite düşünk ama idare edin
http://rapidshare.com/files/215252632/trakyaMT.rar.html
bütün arkadaşlara tşklr olacağı varmış önemli bişey yok zaten faruk bu arada şiiri beyen medim kafiyesiz olmuş. deniz sen de şu motoru değiştir artık yollarda giderken kaportayı bırakıcan hertarafı dağlıyo motorun sinyalini yara bantı tuttumu):
:wiinkk: Arkamdan gelme bende kayboldum:cherry:
özer faruk la denizin azına düşe ceğime virajı olamayıp pangallığa düşerim daha iyi onlarada muhabbet cıktı):
ÜZÜLME kardeşim birgün sende motor kullanmayı öğrenicen düşe kalka oluyo bu işler .... yara bantı konusuna gelince şimdi senin motorun alçıya ihtiyacı var gibi ve şiir gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık faruğum bu arada gökanım yeni lakabında ayırlı olsun PANGALLIK gökhan ....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
resimleri nezaman atarsınız bakalım nasıl cıkmış merak ediyoruz
tabi düşe kalka öğreniliyo bu motor kullanmak düşmeyen motorcu varmı tabi benim gibi pangallığa düşen yoktur ama bir ilki mi başardım ne motoru yarın tamire vericem önemli bişey yokmuş bugün götürdüm
fotolar nerede by star kankam gelemedim seçimden 2 saatte zor çıktım çok sıra vardı
fotoları bi ekleseydiniz de baksaydık arkadaşlar , zaten gelemedik fotolarla teselli bulalım bali.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Hani be özer abi nerede fotolar ben t.dağ'a gittim geldim saat 8 oldu hala yok :D
Eyy Trakyalılar hani nerede resimler
Kuyuya taş atan kişi
resimlerin hepsi ulaştı elime yukleyecektim ama ımageshack çok yavaş arkadaşlar gezinin organizatörü topik sahibi By_StaR arkadaşım resimler
Deniz abi senin nickini daha yeni tanıdım vallahi insan bir laf atardı ya az önce eski topiclerde senin motorun resimlerine baktım masallahsı var.Ben de aranıza katıldım crusier'cı oldum iyi yapmısmıyım
Fotoları indirip baktım.Güzel gezi olmuş arkadaşlar.Yalnız yediğiniz yemeğin ismi ne onu merak ettim.
C:\Documents and Settings\gokhan\Desktop\26mart edirne gezisi\~Foto~Gökhan~ 999.jpg
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)