YArın Görüşmek Üzere İNŞALLAH bi Aksilik olmaz
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
ben perşembe izinliyim ya lanet olsun içimdeki iş sevgisine
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
gezin bakalım tekerleriniz düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
+1 güncel..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Güzel bir gezi olur inşallah
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hadi bakalım iyi gezmeler . resimleri bekleriz.
birdahaki sefere bende katılırım inşallah. yada baskına geliriz biz
DRİFT RELİGİON
Günaydınlar yolculuk ne zaman beyler
Özer abi bol bol foto cekin bak küsüşürüz :D
Özer abi bu gün motoru satıcam kısmetse bi dahakine katılırım =)
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Gezi gerçekten güzeldi yeni dostlar yeni yerleş keşfedildi..350 km yol yapıldı kazasız belasız sonlandı (Gökhan avcı'nın virajı alamayıp motoru yatırmasını saymazsak) allaha şükür kendinde bişey yok.SONUÇ..ve herkez yorgun topik artık fotolarla yarın şenlenirr.....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Süper bi GEziyi daha GEride Bıraktık.. Çok kalabalk ve güzeldi. özellikle dönüş yolunda oldukça kalabalık bir tayfa ile geri dönmek harika bi duygu idi.. gruba 10 motorize daha kattık.. fotorafları bugün atarız artık... bu ARada Gökhan arkadaşıma geçmiş olsunlar diliyorum..Dİkkatli Olalım..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
En kısa zamanda fotoğraflarıda bekliyoruz.Ufak bir kaza atlatan arkadaşımıza da geçmiş olsun
tekirdağ 20 tabelasını yeni geçmiştim,
yollar akıp geçerken kendimden geçmiştim,
önümdeki virajı alamayı unutunca,
kendimi pangallıkta bulmuştum....
gökhan dostum bu şiirim öncelikle sana ve tüm virajı alamayıp kendini pangallığa atan motorcu dostlarımıza gelsin..
gezi fotolarını atmayı unutmayın dostlar,merakla bekliyoruz özellikle toptaki resimlerimi istiyorum..
::tutkuy::
zaten pantolon yırtıldı eve kendimi anlatana kadar akla karayı seçtim,yok abi topa pantolonum feda olsun ben topsuz biyere gitmem şimdiden söyleyim
Gecmis olsun arkadasım, scooter ile viraj alamama benimde basıma gelmisti nexus la çıkmıstım yoldan Resimleri bekliyoruz bu arada..
resimleri hala bekliyoruz cümletten
geçmiş olsun....
fotograflar nerdeee hadi bekliyoruz arkadaşlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
fotolar bende.. ben çektim.. paylaşmicam çatlayın
rapid e yukluyorum orjinalleri isteyen ordan indirebilir.. upload bitince haber edicem..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)