.................................................. ...
Sizce Burda Ne Yazıyo?
Noldu Bunlara Ya?
Bi Dakika Abi...
Oguz abi bende anlamadım ama yapmaya çalışıyom seçim sonuçlarına kadar yapmış olcam inş...
.................................................. ...
Sizce Burda Ne Yazıyo?
Noldu Bunlara Ya?
Bi Dakika Abi...
Oguz abi bende anlamadım ama yapmaya çalışıyom seçim sonuçlarına kadar yapmış olcam inş...
mert sen yükleyene kadar fotoları motorunda yağ kalmıcak hadi olum.nerde fotolar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
oguz çatal, wert_35, hızlıcesi2, izmirli_ua, tr.davutak, mertim, sonyx1
RESİMLER GELİYORMU
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu272/didemert/DSCF9745.jpg[/IMG]
denemeydi korkmayın hiç bi sorun yok
%75 oldu az kaldı
VALLA KORKUTTUN BENİ
arkadaşlar gelen gelmiyen herkese çok teşekkür ediyorum hepiniz saolun eşim ve ben her hafta tadı daha güzel birliktelik temizin nasıl yazdım ben bu kelimeyi yaw
kısaca çok güzel bir hafta sonu daha geçirdik birlikte herşey daha güzel sevgiyle kalın haaaa resimleri yarın atacam yarını bekliyelim..
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
WERT resimler için sagol KARDEŞİM.ELİNE SAGLIK
erhan kardeşim bile fotolara bakıyo ,valla resimler süper
tr.davutak+, Skullhunter, chatkut, m.r.t, wert_35+, filkete, namk, extreme1925
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
arkadaşlar tekerinize sağlık valla çok güzel gezi olmuş...bu hafta hem oy hemde büyükleri ziyaret için foçadaydım bende o yüzden katılamadım...birkaç gündür nete de giremediğim için geziden haberim olmadı :(
haberim olsa dönüşte size katılabilirdim bende hemen hemen aynı saaterde sasalı tarafından geçtm belkide yolda denk gelebilirdik...hatta foça belçantamı unutmuşum eve gelince farkına vardım sonra tekrar ksk foça yaptım
neyse bir dahaki gezide görüşmek üzere
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)