arkadaşlar İzmir grubu olarak 25'i cuma akşamı hava ii olursa tanışıp kaynaşma toplantısı yapalım diyorum. ne dersiniz.
arkadaşlar İzmir grubu olarak 25'i cuma akşamı hava ii olursa tanışıp kaynaşma toplantısı yapalım diyorum. ne dersiniz.
bizim her c tesi toplantımız var arzu edersen katılıp dostlarla tanışabilirsin saat 19 da lozanda atatürk lisesi önünde toplanıp ömerağaya gidiyoruz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
izmir yerinde durdukça biz oradayız motorlu yada motorsuz
CENGOMOTO
buyur gel sende dostumredpepper , yağmurda yağsa,karda yağsa izmir tayfası hep birarada
kardeş sen siteyi hiç dolaşmadın heralde bir gez de ondan sonra topic aç biz izmir tayfası olarak türkiye haritasını bitirdik sen daha toplanalım diyosun bir de öyle bir üslupla söylemişsinki sanki izmir grubu yok sen de oluşturmaya çalıiıyorsun
arkadaşım buyur gel cumartesi tamam arkadaşın haberi bilgisi olmaya bilir gelir tanışırız o da gurubumuz ve aktivelerimiz hakkında bilgi sahibi olur bunda bişey yok
ninja bedri +100000000000000000 sen az ve özsün yetersin sana ne diyim ben
CENGOMOTO
ya bişi sorcam bu topiği açan arkadaşı birdaha gören oldumu??
korkuttunuz adamı,kaçırttınız,basındınız hepiniz birden,adamda burası bana göre değilmiş dedi gitti herhalde :
tamda yiyecektik adamı ya kemiklerini ben sıyıracaktım bedri korkuttu ben aç kaldım
CENGOMOTO
suyuna çorba yapacaktım bol sarımsaklı hayallerim suya düştü
Zaten hava da iyi olmayacak. Benim gibi tatlı su motorcusu herhalde.redpepper adlı üyeden alıntı
o zaman bende haftaya cumartesi ömeragaya gelip sizlerle tanısmak isterim..görüşürüz..
ömer akbulut...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)