ya borty topiği aç sonra kaç yok öle zaten ismimide yanlış yazmışsın sıkarım bacaklarına ilgilenn şu topikle gelmem yoksa
ya borty topiği aç sonra kaç yok öle zaten ismimide yanlış yazmışsın sıkarım bacaklarına ilgilenn şu topikle gelmem yoksa
holy_diver abi nası mermi yetiştiriyosun sen ya bu kadar sıkmaya...bütçe dayanmaz valla...mke sana mı çalışıyor
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
yüksek mevkilerde tanıdıklarım var kurcalama seninde sıkarım topuklarına
ne sebebi peril ??
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
yaw kim yapacak nerde yapacak muhabbetini sebep gibi görün işte.
sebp değil sonuç önemlidir derler ya..
konuşmalar var ,talep var,müşteri var maa yer yok ,belli değil yani
olay çok karıştı abi, off off
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Peril yer belli yahu topiği nasıl okudun topikleri karıştırholy_diver düzelttim yahu nokta virgül alttan çizgi zor oluyo yahu
tavlacılar tabucular nirdesiniz
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
güncelleyin şu listeyi kimse ciddiye almıyo galiba olayı
oleyyyy borty benide yazmış listeye
bende varım arkadaslar benide ekleyin
walla acaip tabu oynarım sööliim gelebilirsem benim takım kazanır
0 Rh +
Arkadaşlar,görüyorumki herkes tabu hastası maşallah bayağı çekişmeli geçecek,eskiden forumlarda çok tavla muhabbeti geçerdi nerdesiniz tavlacılarrrrrrrr.
heyooo millet bugün toplaşıyoruz haberiniz ola
liste güncellenmiştir
borty, bugünkü buluşma olayını bi gözden geçir istersen, pek katılım olmayacak gibi görünüyor
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
en baştan liste yapılıpta gelmeyeceğim diyen olmadı,buna dayanarak ve telden geleceğini bildiğim arkadaşalar olduğu için,buluşma kesinlikle olacaktır bir kişi gelse bile ama en az 10 kişi kesin
Hadi Arkadaşlar borty'inin Cafe'ye Tavla, Tabu için Dişime göre Adam Arıyorum.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
arkadaslar affınıza sıgınarak ben yarım saat kadar gec gelıcem cok ozur dılıyorum bılıyorum sımdı en heveslı sendın ama kelek atıyosun falan dıceksınız
nese 2 saat sonra gorusmek uzere
gelmek isterdim ama keyif yok yaaa. aslında iyi gelirdi biraz değişiklik. iyi eglenceler arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)