wow pizzamı nerde uzun zamandır yemedim ... en son 18.03.2009 da yemiştim :D
wow pizzamı nerde uzun zamandır yemedim ... en son 18.03.2009 da yemiştim :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
o hatayı maalesef hala yapıyolar. 9.90 vererek 23 dilim pzza yiyorum ve harika oluyo bizde 8 dilim pizza 25 milyon
maaşallah ARAL yani...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
5 aydır her gün pizza yiyorum ama her gün
yine de pizza yeme topiği açıyorm.manyak mıym neyim yoksa
ak babalar toplanmaya başladı
DRİFT RELİGİON
İnsan aynı şeyi periyodik olarak yapınca zihin bulanıklaşır,Sendede bu meydana gelmiş olabailir.Olsun en azından en iyi bildiğin iş üzerine bir toplaşma gerçekleştiriyorsun ve riski minimuma indirmiş oluyorsun.Yanlız dikkat et istiğfar olayına girme,battığının resmi olur.Bende o gün sizlere katılmak istiyorum ve bir engel çıkmazsa geleceğim.Natilius bana daha uygun olacak
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
mmmm. pitzaa
o gün çalışıyorum ama bişeyler yapmaya çalışıcam
1 dk . parayla ilgili sorunlar var sanırım. herkes kendi cebinden vercek bu 1
cadde ya da natilius pizza hut a gidilcek bu 2
havalar güzelleşince maltepe sahilde benim de size bi kıyağım olabilir ama şimdi değil bu 3
ses ses. se a say se.. elleri görelim
yavaaaaaaaasssssssssss
abi bunlarda para coooookkkk bı sen bı ben kaldık olsun ben razıyım senın dukkandaki sucuklu yumurtaya sosyete işi onlar
yes be abi istedıgın kadar torx yap nıkını bıldıgın kellecı umranıye_style yasın_style hahahaha arasınada soganı caktıkmı ohhh
Kalbim ve midem sizinle olacak :D ama malesef maddi sorunlar sebebiyle ben katılamayacağım bu sefer :(
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Niye Sürekli Anadolu Yakası Kardeşim ya birazda Avrupaya geçinn ya....
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
yok mu talip ya. 8 ytlye delicesine pizza yiycez
evet arkdaşlar fuar telaşı bitti şimdi karnımızı doyurmamız lazım kimler geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)