FUAR ÖNCESİ KAHVALTI Pazar günü Hacısayid'te
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
sen bnm şöförümsün ben senin artçınım :p
birbirimize alıştık artk dmi abi
kimseye söz verme artçın benim :p
Reklamlar
-
ulasoto adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar pazar günü saat 10 erken gibi ben yalovadan gelicem sabah 7 de kalksam uyku sersemi ve bulaşacağımız yeri bulana kadar saat 10a kadar nası yetişcem yahu...
bizim hahvaltıdan çıkışımız enerken 12 olur sanırım yetişirsin yetişemezsen birimize tel edersin olmazsa direk fuara gelirsin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
ÜMMET abi merter MC DONALDS nerede bu ömür plazanın altındaki mi?
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
bosnak_semko adlı üyeden alıntı
sen bnm şöförümsün ben senin artçınım :p
birbirimize alıştık artk dmi abi
kimseye söz verme artçın benim :p
yok olm ben gelemiyebilirimde sen kendini garantiye al en iyisi
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
ÜMMET abi merter MC DONALDS nerede bu ömür plazanın altındaki mi?
evet hasan
www.perkitan.com
-
ben izmirden bu gece geliyorum... Asıl geliş amacım yine bir fuar fakat motoshow değil, Medex (Akdeniz Dalış - Doğa Sporları ve Turizmi Fuarı)...
Ancak oraya kadar gelmişken Motoshow gitmemek olurmu olmaz!!! :D Umarım pazar günü gelirim de sizlerde orda olmuş olursunuz... Ancak orda sizleri tanımamın nerdeyse çok zor olduğunu düşünerek ogün orda olucak birinizin numarasını almak istiyorum.. Aslında motorum burda olsa Kaskımı eldivenimi de alır artçı oluyim dicem de:D:D:D:D:D şaka bir yana ogün sizlerle buluşmak istiyorum.. Lütfen irtibata geçelim...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
bende gelicem bi aksilik çıkmazsa. Kalabalığa karışmam lazım artık, sıkıldım tek tabanca takılmaktan
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
oumar adlı üyeden alıntı
ben izmirden bu gece geliyorum... Asıl geliş amacım yine bir fuar fakat motoshow değil, Medex (Akdeniz Dalış - Doğa Sporları ve Turizmi Fuarı)...
Ancak oraya kadar gelmişken Motoshow gitmemek olurmu olmaz!!! :D Umarım pazar günü gelirim de sizlerde orda olmuş olursunuz... Ancak orda sizleri tanımamın nerdeyse çok zor olduğunu düşünerek ogün orda olucak birinizin numarasını almak istiyorum.. Aslında motorum burda olsa Kaskımı eldivenimi de alır artçı oluyim dicem de:D:D:D:D:D şaka bir yana ogün sizlerle buluşmak istiyorum.. Lütfen irtibata geçelim...
kardeşim beni arayabilirsin sürekli fuardayım ben kapıya geldiğnde araman yeterli cesuruda getir gelirken davatiyyide sorun yapma yeteri kadar buluruz.
işte numaralarım:
0 542 7624303
0 506 9393996
www.perkitan.com
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
kardeşim beni arayabilirsin sürekli fuardayım ben kapıya geldiğnde araman yeterli cesuruda getir gelirken davatiyyide sorun yapma yeteri kadar buluruz.
işte numaralarım:
0 542 7624303
0 506 9393996
Ümmet abi orada görüşmek üzere seninle pazar günü tanışmıştık darülacezede
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
işte numaralarım:
0 542 7624303
0 506 9393996
ümmet amca numaranızı aldım, sizin sürekli orda olmanız da pazar gününe bağlı kalmamamı sağlar ve bu çok iyi olur malum ege üniversitesi adına bende Medex'te standta olucam.. Fırsat bulunca kaçıp gelicem...
CESURA ÇAĞRI;
Takıl bana gidelim birde biz Fethedelim İstanbul'u
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
www.perkitan.com
-
ümmet abi bi karışıklık olmasın merter mc donals ömür plazanın altında değil ki mereter metrosunu biraz gecince ona bi acıklık verelim lütfen.
Rüzgarımı bile yakalıyamazsın
-
:
-
-
A.Y.F.E.R adlı üyeden alıntı
ümmet abi bi karışıklık olmasın merter mc donals ömür plazanın altında değil ki mereter metrosunu biraz gecince ona bi acıklık verelim lütfen.
onu erhan koydu yanlış hatırlıyom ozaman ben..0543 6756321 mnr sı bu istersen ogün bi ara sağlam olsun
www.perkitan.com
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
karşıdan gelen arabalar kaza yapmasın diye takıyoruz kardeşimmmmmmmmm
A.Y.F.E.R adlı üyeden alıntı
desene bizim evin hemen alt sokağında kardeşim ya
:
-
www.perkitan.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)