Her zamanki klasik işaretim,"Belki"! Fakat bu sefer hasta olmamak için evden çıkmıyorum valla,gelicem inşallah!
Her zamanki klasik işaretim,"Belki"! Fakat bu sefer hasta olmamak için evden çıkmıyorum valla,gelicem inşallah!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
organizasyon güzel olucağa benziyor ben de saat 10 da merterdeyim
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Ben de varım fuar ve kavaltı asla kaçmaz
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Fuarda ben de varım ama kahvaltının yapılacağı yer bana malesef biraz ters. Vesait olmadığı için elim kolum iyice bağlanıyor. Artık benim için de yaparsınız kahvaltınızı.
Fuar alanında görüşmek üzere!
= = = Be Aprilia racer! = = =
gelmeyi çok istiorum ama ctesi çok bulutlu ve yağışlı, pazar günüde sağnak yağışlı olucakmış hava:( yerler kuru olursa görüşürüz... kazasız belasız sürüşler herkese...
ya ben annemlerle birlikte fuara geliceğim için büyük ihtimalle kahvaltıya gelemicem ama kısmet şimdi taa o sefaköyden kalk bide yürü metrobüse ... ama belli olmaz yani
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ooooooooooo ben burayı nasıl görmemişim yaa
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
"yahu bu fuar üvey evlat mıdır? Forumdakiler uyuyor mu, ey ahali!" diye başka başlıklar altında hüngür şakırt ağlarken, madeni buldum sonunda.
Herkes buradaymış meğer. Hoşbulduk efenim..
cem cim garipçe topiğine bakarmısın
akşama sendeymişiz :D
hava güzel ve o zamana kadar motorumu satmazsam sizinle birlikte olacagım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bir kişi birden fazla bilet alabiliyormu acaba eger bir kişiye bi taneyse ben kahveden adam çagırırım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
ben de fuara gleceğim sizlerle beraber olmak elbette güzeldir. ama kahvaltı icin söz veremem ani karar değiştirip kahvaltıya gelırsem aç kalmam dimi
Arkadaşlar pazar günü saat 10 erken gibi ben yalovadan gelicem sabah 7 de kalksam uyku sersemi ve bulaşacağımız yeri bulana kadar saat 10a kadar nası yetişcem yahu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)