FUAR ÖNCESİ KAHVALTI Pazar günü Hacısayid'te
Reklamlar
-
barsgamze adlı üyeden alıntı
dostum ben göztepe oturuyorum tek geçme bereaber geçelim tabi sana uyarsa hangi saat istersen buluşabiliriz
anadolu yakası saat ve yer verin buluşalım
Kimseden ses cıkmıyor.ozaman kopruden gecelim.sabah 9 ile 9:15 arası kadıkoy salı pazarının orada bulusalım.
Reklamlar
-
Eger cok ruzgar olmucaksa kopruden gidelim derim. Hem yolumuz kolay olur.
hem de gec kalanlar varsa, bekleyebilirz. vapurla gidersek, gec kalan olursa
kopariz ve ben sirkeciden nasil mertere gidecegimi bilmiyorum.
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:
-
yarın hava rüzgarlı olucak köprü sakat olabilir
o yüzden saat 9 harem diyelim mi arkadaşlar
haremden sahil yolunda veli efendi üzerinden merter gideriz rahat olur yada başka yolda olur fakr etmez
fazla bilet var kahvaltıya gelicekszen benden alabilirsin bilet dostum
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
yarın hava rüzgarlı olucak köprü sakat olabilir
o yüzden saat 9 harem diyelim mi arkadaşlar
haremden sahil yolunda veli efendi üzerinden merter gideriz rahat olur yada başka yolda olur fakr etmez
fazla bilet var kahvaltıya gelicekszen benden alabilirsin bilet dostum
bana uyar
-
arkadaşlar ben yarın sabah en geç 8:45 gibi haremde olurum haremde de vapur gişelerinden geçince park alanı var ben orda olucam isteyen bana katılsın (kırmızı zat 150 )
AZERİ dostum seni beklicem harem de
-
safak112 adlı üyeden alıntı
Kimseden ses cıkmıyor.ozaman kopruden gecelim.sabah 9 ile 9:15 arası kadıkoy salı pazarının orada bulusalım.
nasılsın kardeşim bugün hava iyiydi banuyla kaçtım akşam üzeri fuara yarında hava durumuna göre belki motorla gelemeye bilirim
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
arkadaşlar ben yarın sabah en geç 8:45 gibi haremde olurum haremde de vapur gişelerinden geçince park alanı var ben orda olucam isteyen bana katılsın (kırmızı zat 150 )
AZERİ dostum seni beklicem harem de
tel-i pm attim. sen de caldirirsan tmmdir.
yarin gorusurzzz
-
safak dostum haremden gecelim daha iyi olur 8:45 - 9 gibi orda olursak rahat geçeriz
azeri yarın sabah görüşürüz haremde
-
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
nasılsın kardeşim bugün hava iyiydi banuyla kaçtım akşam üzeri fuara yarında hava durumuna göre belki motorla gelemeye bilirim
Yaw nıye pazar gunu gelmıyorsun.cumartesı kalkıp gıttın.valla yarın gelırsen sevınırım.sohbet ederız.Motorlar nasıldı.:D
-
Yaw nıye pazar gunu gelmıyorsun.cumartesı kalkıp gıttın.valla yarın gelırsen sevınırım.sohbet ederız.Motorlar nasıldı.:D
hangi motorları kasettiğine göre değişir
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
motorlamı gelsem? arabaylamı gelsem hala karar veremedim? biraz hastayım iyice hasta olurmuyim acaba
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bütün mt ye günaydınlar şuan hacısayıddeyim hava güneşli ve çok güzel,gelenlerle iyi vaikit geçirip keyifli bir kahvaltı yapacağmıza benziyor,burdanda topluca fuar alanına geçeceğiz
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
bütün mt ye günaydınlar şuan hacısayıddeyim hava güneşli ve çok güzel,gelenlerle iyi vaikit geçirip keyifli bir kahvaltı yapacağmıza benziyor,burdanda topluca fuar alanına geçeceğiz
oh süper vallahi keşke orda olsaydım ümmet abim .hepinize afiyet olsun iyi eylenceler
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Herkeze selam caner ne oldu beğendinizmi bir motosiklet
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
beğendik :D HONDA CBF 150
-
yaz alacağım diyorsun çok uzak yakın bir zaman da alda motosikletinle ol aramızda
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
kısmet abi işe giricem kısmet olursa bakalım bugün avcıalrda pizzacıyla anlaşabilirsem okuldan sonra çalışıcam bnm mondialden 1000 lira var 1000 daha ayarlarsam sıfır bir cbf ile yanınızda olacağım
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
kısmet abi işe giricem kısmet olursa bakalım bugün avcıalrda pizzacıyla anlaşabilirsem okuldan sonra çalışıcam bnm mondialden 1000 lira var 1000 daha ayarlarsam sıfır bir cbf ile yanınızda olacağım
İnşallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz seni motosikletinle aramızda görmeyi
-
teşekkür ederim inan bir okadar da ben senin motoru bekliyorum şöyle simsiyah er6f
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)