ben derimki sabah sahilden hem sabah keyfi yapalım hem sahilin keyfini çıkaralım ne dersin bakırköy sahilde buluşalım regata girişinde ????
özelden telimide atıyorum sana ama senin isim neydi
enjoy your ride and enjoy forever
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
tamam tarkan orada opet var orada buluşalım hepberaber 8:30 da, 9 da da harem feribotlarının orada oluruz diğer gelecek olanlar gelir. Adım okhan benimde okan diyebilirsin
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
kankavi o zaman süper olur abi pardon ya ben sende anadolu yakasındasın sanmıştım
o zaman süper olur. bakırköy sahilde cousinecruis ile buluşup seni de zeytinburnundan alalım kumcular diyorlardı oraya galiba sahildeki zeytinburnu shell in karşı tarafına değilmi???
ordanda hep beraber gideriz
bu arada özeline bak
Okan dünya göz hastanesinin önündeki benzinciyi diyorsun değilmi???
kankaviyi de zeytinburnu sahilden toplarız basar gideriz
okan mesaj sayılarımız eşitlenmiş dikkatimi çekti bi anda ne alaka bende bilmiyom
kaç kişiyiz ? ve aö sınavına girecek arkadaşlarımızdan haber varmı?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
ben giricem ve tahminen 10 gibi cıkarım burdan katılırım size
egeli sen nerdesin peki?
okan bana uyar kankavi de okusun mesajımı yer blirleriz biz senle opette buluşuruz saat8,30 gibi
koray biz 3 kişi avrupa yakasından geleceğiz ve sanırım sınavdan sonrada sadece egeli gelecek
[QUOTE=nightshift;1498594]egeli sen nerdesin peki?
ben güngörende oturuyorum kale centerin orda.acık öğretimdede cmtsi tek sınavım var okulda burda evin yanında ordan basar gelirim artık
benim bildiğim devrim ve murat var gelecek olan.. onlarda sabah gelirler.. ben 12 de köy yollarından yavaş yavaş gelicem.. ben gelmeden yemek yemeyin
Koray kardeş istersen seni bekliyeyim ben?
arkadaşlar istanbul haritası olan varmı???
google earthten basacağım haritaları idare eder bizi
arkadaslar kız arkadasını getiren var mı ya?şimdi bitek ben getirmiyimde
Bir ihtimal
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
hımm iyi o zaman ya.bizde birlikte gelelim
canımız devrimimiz.. yok siz gidin ben dersten sonra gelirim.. beni beklersen çok gecikirsiniz günden bişey anlamazsınız..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)