kankavi;
4 nisanda aöf sınavları var. bi çok arkadaş bu sınavlara katılıcak malesef (bende ) onun için sabah yola çıkan arkadaşlar haricinde birde ögleden sonra katılacak arkadfaşlar için ikinci bir ayarlama yapıyo
kankavi;
4 nisanda aöf sınavları var. bi çok arkadaş bu sınavlara katılıcak malesef (bende ) onun için sabah yola çıkan arkadaşlar haricinde birde ögleden sonra katılacak arkadfaşlar için ikinci bir ayarlama yapıyo
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
selam kankavi yoktun bir süredir
tanışmatoplantısı yapmadık ama fuarda yine iki arkadaşla tanışma fırsatı bulduk.
ayın 4. ünde gidiyoruz kısmetse
kendini henüz eklemmemişsin daha
bu arada öğleden sonra gelecek arkadaşların ikinci bir gurup oluşturmaları gerekiyor
ikinci grup buluşma noktaları aynı kalıp anadolu yakasındaki arkadaşlarımız saat 12.30-13.00 gibi buluşabilirler bence. Avrupa yakasındaki arkadaşlarda yine saat13.30 gibi salı pazarının orda buluşabilirler ve şileye bize doğru yol alabililer...şilede herkez toplanmış olur
enjoy your ride and enjoy forever
evet arkadaslar su sınavı olanlar olarak bi karar versek artık dimi ama..
arkadaşlar ne yazıkki aöf sınavı sebebiyle bende katılamayacağım. size kazasız belasız iyi eğlenceler rüzgarınız bol olsun
Acaba daha sonraki bir haftaya erteleseniz katılım daha cok olabilirmi
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bencede bi sonraki hafta katılım daha çok olur
ayın 5 inde harleycilerde ağvaya gidecek
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
bi sonraki hafta zaten "kuyucadısı" imzalı bi gezi yok mu?
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
Bİr hafta sonra değil daha sonraki bir hafta için mesela 19 nisan
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar bu sene işim dolayısıyla fazlaca müsait olucam gibi,gezileri kaçırmak istemiyorum ama daha öncede toplu gezileere katılmadım,benim seyhanla yollara düşüp arkanızdan yetişicem diye çırpınmıyim
şimdi nedir ertelemeksizin çıkıyor muyuz yola? cumartesi sabahı tek başıma kalmıyım sokaklarda
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
ayın 4 ünde gidilecek arkadaşlar erteleme yapamayız malesef
gelmek isteyenler belirtilen tarih ve saatlerde buluşma noktalarından hareket edilecek
evet biraz sıkışık bir zaman olabilir ama sonuç olarak bu tarihe karar verdik bazı arkadaşlarımızla
katılmak isteyip katılamayan arkadaşlar öğleden sonra buluşup gelebilir...
Ya da başka bir gezide buluşuruz önemli olan gönüllerin bir olması
cumartesi akşamı alperin dükkanın açılışı var dönüşte oyun bozanlık yapmadan oraya gidelim alperi yalnız bırakmıyalım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
dilaver senin sınav kaçta bitiyo ögleden sonra varmı sınavın?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
çiğköfteci ne tarafta ki
????
olmazsa dönüşte uğrarızzzz
arkadslar öğleden sonra katılmak isteğen yok mu ya tek basımamı gidicem
ben 12 den sonra katılıcam ama ben gebzedeyim gebzeden tatlı virajlarla dolu yemyeşil köy yollarından şileye geçicem hadi hemen hafta sonu gelsin
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
ahh ah yıne calsıyorum ıs dolayısıyle katılamıycam sıze ıyı gezıler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)