sevindim umarım sınavdan çıkan arkadaşların hepsi gelebilir belkide siz benden bile önce orada olacaksınız.. ben 2 de darıcadan çıksam anca 3 e çeyrek kala gibi orada olabilirim.. ( tabi yine son anda dayanamayıp dersleri iptal etmezsem )
sevindim umarım sınavdan çıkan arkadaşların hepsi gelebilir belkide siz benden bile önce orada olacaksınız.. ben 2 de darıcadan çıksam anca 3 e çeyrek kala gibi orada olabilirim.. ( tabi yine son anda dayanamayıp dersleri iptal etmezsem )
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
xxxxxxxxxx
bende sabırsızlanıyorum bide hava muhalefet yapmazsa süper olur...
egeli artcı alabilecegini yazmışsın...
ne taraftan geliceksin? bide ögleden sonra sınavın varmı?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
egeliiiiiiii soruyu gördünmü?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
evet gördüm ve konustuk ama cadınında dediği gibi ters yerlerdeyiz.üf bana katılcak olanda yok gibi yaaa
tüh.. ama olsun daha 2 hafta var zaten.. mutlaka motosikletli arkadaşlardan gelen olur daha.. ben artçı almak için biraz taze motosikletçiyim ama arabada iyiyim sınavcı arkadaşları gelir alırım
hı bu arada sen nerdeydinki cadı ters yerlerdeyiz dedinde
egeli yt-servan ile görüşebilirsiniz aslında o da gelmeyi planlıyordu valla cadı gelirseniz çok sevinirim gerçektende
enjoy your ride and enjoy forever
Çağlaaaaaaaaaaa
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
millet ben ipin ucunu kaçırdım geziden önce bi tanışma toplantısı yapılacaktı yapıldı mı? sonracımına sınav mınav bişilerden bahsediliyo ne sınavıdır? bi de son söz olarak arka koltuk beni bozmaz, rahatıma çok önem vermem diyen olursa artçı alabilirim.
sevgiler saygılar vs vs....
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)