[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009
Reklamlar
-
Katılım malesef az olur çünki zamanlama ve cumartesi olması etkiliyor kanımca
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
sınavlar bittikten sonra yani öğleden sonra sınavları bittikten sonra yola çıkıcak bi grup varsa bende gelmek istiyorum ilgililere duyrulur
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sınavlar bittikten sonra yani öğleden sonra sınavları bittikten sonra yola çıkıcak bi grup varsa bende gelmek istiyorum ilgililere duyrulur
yt servan düşünüyordu sınavdan sonra gelmeyi ama fikir değiştirdiyse bilemeyeceğim
enjoy your ride
and enjoy forever
-
nightshift adlı üyeden alıntı
yt servan düşünüyordu sınavdan sonra gelmeyi ama fikir değiştirdiyse bilemeyeceğim
Cumartesi olmasından kaynaklanabilir
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
neyse artık bu seferlik böyle oldu bir dahakine inşallah pazar yaparız
enjoy your ride
and enjoy forever
-
-
sonunda yani olmuş topic...
-
busra_bjk adlı üyeden alıntı
Sonunda olmuş topic derken
-
en sonunda başardık
enjoy your ride
and enjoy forever
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Sonunda olmuş topic derken
bayadır sürünüyordu buluşalımmı ne olsun ne bitsin vb
o yüzden şimdi netleşmiş ya ona istineden efendim
-
bayadır sürünüyordu buluşalımmı ne olsun ne bitsin vb
o yüzden şimdi netleşmiş ya ona istineden efendim
Siz geliyormusunuz fuara
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
emekkoray ben yanlış anlamışımdır
malesef 4-5 nisanda sınav var gelme şansım kalamdı gibi
gerçi sabah sınava girip sınav sonrası size katılıcak olan ve artcısı olmıyan biri varsa öğleden sonraki derse girmiyebilirim
fuara gelicekseniz daha detaylı konuşuruz..
yagmur yagsada gideriz merak etme gezilere maksat birlikte bişeyler paylaşmak
sanıyorum fuardada görüşemeyeceğiz.. sizler pazar günü gidiceksiniz biz yarın oradayız.. :( yarında oradaysanız görüşürüz.. bide zaten bende sabahtan katılamayacağım sile gezisine 2 den sonra ancak..sizlerde sınavdan sonra gelebilirseniz çok güzel olur.. ama dediğin gibi önemli olan paylaşmak.. havalar hep böyle gitmeyecek ve inşallah daha nice gezilere biraraya geliriz.. burada tanıdığım insanlar çok tatlı çok sağlam çok iyi.. umarım hepinizle tek tek oturup sohbet etme şansım olur.. garipçe içinde şansımı zorlayacağım..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
-
sonradan gelecek olanlarda saat 12 gibi buluşup şileye gelebilir aslında
gelmek isteyip sınav yüzünden gelemeyen senin gibi bir kaç arkadaş var
enjoy your ride
and enjoy forever
-
-
Sevgili MT arkadaşlarım benim güzel geziler yaptığım ve hiç bir siteye bağlı olmayan sadece facebook ta grubumuz bulaunan 50 - 60 kişilik bir arkadaş çeverem var. Gerçek dost ve arkadaşlıkları süper. facabook trriders grubu. Bu gezi onlarıda davet edebilirmiyim. Bilmiyorum bu konuda sizler ne dersiniz pek çoğunu tanıyacağınızıda düşünüyorum zaten istiyen facebook ta üyeleri görebilir. Burada o grubun reklamını yaptıgımı düşünmeyin grup kapalı bir grup ancak davet ile üye olunuyor.
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
-
Derkunt adlı üyeden alıntı
Sevgili MT arkadaşlarım benim güzel geziler yaptığım ve hiç bir siteye bağlı olmayan sadece facebook ta grubumuz bulaunan 50 - 60 kişilik bir arkadaş çeverem var. Gerçek dost ve arkadaşlıkları süper. facabook trriders grubu. Bu gezi onlarıda davet edebilirmiyim. Bilmiyorum bu konuda sizler ne dersiniz pek çoğunu tanıyacağınızıda düşünüyorum zaten istiyen facebook ta üyeleri görebilir. Burada o grubun reklamını yaptıgımı düşünmeyin grup kapalı bir grup ancak davet ile üye olunuyor.
ikiteker tutkusunu paylaşan herkes gelebilir tabiki. bunda olumsuz ne olabilir.. ben şahsen sizleride orada görmekten mutluluk duyarım.. görüşmek üzere..
Egeli0920 adlı üyeden alıntı
evet dediğin gibi bizde 12 gibi bulusup mu gitsek??
egeli arkadaş sınavı olan arkadaşlarımız var senin gibi.. onlarla haberleşirseniz seviniriz.. tarih yaklaşırken programı buradan yapabiliriz.. artçı alabilecek arkadaşlar haber verirlerse iyi olur..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Derkunt adlı üyeden alıntı
merhaba abi
tabikide arkadaşlarınızı çağırabilirsiniz ve katılabilirsiniz. Amacımız sizinde söylediğiniz gibi gerçek dostluklar kurmak ve beraber güzel şeyler paylaşmak. değerli tecrübelerinizi paylaşmak bizleri çok mutlu edecektir. 4 nisanda görüşmek üzere
Egeli0920 adlı üyeden alıntı
evet dediğin gibi bizde 12 gibi bulusup mu gitsek??
egeli genelde henüz belli değil olarak işaretlemiş olan arkadaşların bir çoğu senin durumunda
enjoy your ride
and enjoy forever
-
-
emekkoray adlı üyeden alıntı
sanıyorum fuardada görüşemeyeceğiz.. sizler pazar günü gidiceksiniz biz yarın oradayız.. :( yarında oradaysanız görüşürüz..
bide zaten bende sabahtan katılamayacağım sile gezisine 2 den sonra ancak..sizlerde sınavdan sonra gelebilirseniz çok güzel olur.. ama dediğin gibi önemli olan paylaşmak.. havalar hep böyle gitmeyecek ve inşallah daha nice gezilere biraraya geliriz.. burada tanıdığım insanlar çok tatlı çok sağlam çok iyi.. umarım hepinizle tek tek oturup sohbet etme şansım olur.. garipçe içinde şansımı zorlayacağım..
bende o saatlerde anca gidebilicem malesef
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)