ben sınavdayım malesef
ben gelemiyosam ertelemeniz şart gibi
ben sınavdayım malesef
ben gelemiyosam ertelemeniz şart gibi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
pazar günü kahvaltıya bu ekip gelecek değil mi?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
bu ekipten kastın bizsek gelicez
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
evet geleceğim diyenler
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
garipçe benim için zor.. cumartesi az ama pazar full dersim var.. cumartesi iptal edebilirim ama pazar imkansız.. :( çoooook çalışmam lazım çok:( neyse hayırlısı gelsin bakalım ayın 4 ü belkide sınavlar ertelenir yada sınav çıkışı yetişir arkadaşlar.. bende sabahtan katılamayacağım 4.deki buluşmaya.. sabah 2 ders yapıp gelicem..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
ne sınavı ya )) yok sınav mınav
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
sayın cadımız ayın 4 ündeki sınavı kastetmiştim.. gerçi yukarıdaki yazılarda sınavın olmadığı yazıyor.. o zaman sizlerde geleceksiniz yani şileye.. garipçeye gelmeyide çok istiyorum ama çok zor.. fotoğraflara bakar gelmiş kadar oluruz.. bizim içinde geziniz vede atıştırınız.. pazar günü özel ders veriyorum ben maalesef.. gelememem bundandır.. :(
tarkan, tüm zamanların en işsizi olarak sürekli müsaitken, burada olmadığım tek zamana buluşma ayarlamışsınız
sizlere şimdiden keyifli sürüşler.artık ben bir dahakine ehliyetle katılırım umarım.
hepinize iyi eğlenceler şimdiden...
zaten bu gidişle yağmurdan dolayı tüm geziler iptal olacak ozzone dua edelimde cumartesi fuara gideceğimiz gün yağmasın bi buluşalım sonra 4ünü düşünürüz.. sanki bundan sonra hiç güneşi görmeyecekmişiz gibi bir his var içimde.. hem daha sonra ehliyette gelecek.. rahat rahat gezeriz ailecek..
emekkoray ben yanlış anlamışımdır
malesef 4-5 nisanda sınav var gelme şansım kalamdı gibi gerçi sabah sınava girip sınav sonrası size katılıcak olan ve artcısı olmıyan biri varsa öğleden sonraki derse girmiyebilirim
fuara gelicekseniz daha detaylı konuşuruz..
yagmur yagsada gideriz merak etme gezilere maksat birlikte bişeyler paylaşmak
[/B]
ya acaba gezi saatini 12 gibi yapsak daha mı iyi olur. en azından sınavdan sonra olmuş olur. katılmak isteyende sınavdan sonra gelir
kaçta bitiyor sınav arkadaşlar ???
Benim sınavları bırakalı yıllar oldu da
enjoy your ride and enjoy forever
12 yapsan bu sefer öğleden sonra sınava girecek arkadaşlar var bence siz gidin eğlenmeye biz sonra katılırız. 2. bir grup halinde şileye geliriz
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
önceki topicde sanki daha kalabalıktık ama burda katılım az oldu nedense.
neyse daha zaman var belki katılacak olanlar çıkar daha
enjoy your ride and enjoy forever
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)