Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......
ama ama 18inde ehliyet sınavı var 19unda da beni kimseler bir yere götüremez Öznur geliyooooooo
Yukarıda anlatmaya çalıştığım İzmit önümüzdeki hafta olursa ben gelemiycem sanırım ama Marmara Bölgesi'nin en iyi mangalcısını da kaçırmak istemiyorum
Ride hard or stay at home
biri izmitmi dedi
arkadaşlar mayısta geleneksel yuvacık gezisi var aklınızda bulunsun
buarada fotograflar harika.. bakarken bikez daha üzüldüm katılamadıgıma kısmet inşallah bi sonraki organizasyonda birlikte oluruz
hepinizi garipçeye bekliyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
gelememenize üzüldük sayın cadımız.. bu hafta sonu gelmek için çok çaba sarfedicem bakalım başarabilecekmiyim... ORHANIM; ben cuma günü söyleyebilicem garipçeye gelip gelemeyeceğimi.. eğer gelebilirsem sabah beni beklersin dimi.. erkenden kalkıp gelirim.. DEVRİM ; üzüldüm abi gelememenize.. iyi oluyor hep beraber olunca.. neyse güle güle gidin tüm büyüklerimizin ellerinden bizim yerimizede öpün..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
izmit tarafından gelen arkadaşlarla irtibata geçebilirsiniz hep beraber gelirsiniz yol daha eglenceli olur kanımca
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yaa ne güzel hyosunglar
negsel bi gezi
::fool:: Güzel ,Işıklı, iyi Sürüşler ::fool::
bende garipçeye şimdi söz vermiyim gelemeyebilirim
enjoy your ride and enjoy forever
ya scooter larda buluşsa ya abileri eşliğinde üç beş tur atsak orda burdA
ben de gezmelere gelmek istiorumda
küçücük 125 t ile napcam aranızda pırpırpırpır:;)
::fool:: Güzel ,Işıklı, iyi Sürüşler ::fool::
Burak biraz geç olmadımı kardeş
Chloe, gel arkadaşım gezilere, ne olacak gazlayıp gitmiyoruz ki Pır pır pır 60-70 ile gidilir genelde.
..::.. GO ..::..
Karar veremedim Orhan Garipçe konusunda daha. Ailem burda onları bırakıp gitmek ayıp olabilir biraz Duruma göre bakıcam ama biraz zor gözüküyor benim için Garipçe
Geçer Burakcım geçer
Valla bende acayip koşturuyorum tahmin ediyorsundur, ama şu telaşları atlatınca, sende ehliyetini alıp topluca bir yerlere gittiğimizde tüm bunların acısını çıkaracağız emin ol. Çok keyifli olacak
..::.. GO ..::..
Az kaldı az hele sen bi stresini atlat bilmem mi koşturma olaylarını aman aman diyorum vakit yaklaştıkça daha da bi fena oluyosun ama hepsi geçicek ve şöyle eşlerimizi de alıp toplu bi gezi yapıcaz
Koray eşine kask alıcaktı noldu acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)