duzenlıyenlerın emegıne gidip gezenlerın tekerıne saglık cok guzel olmus tablo gbı cıkmıs motorlar valla sade duzgun bı gezı olmus tebrıkler
duzenlıyenlerın emegıne gidip gezenlerın tekerıne saglık cok guzel olmus tablo gbı cıkmıs motorlar valla sade duzgun bı gezı olmus tebrıkler
arkadaşlar hemen yeni arayışlar içine girdim ama biraz ara vereceğiz biraz daha havalar ısınsın da
bu arada poyrazköy yeni hedefimiz olabilir???
çok hoş ve sade bir yer tam kafa dinlemelik muhabetlik bir yer gibi geldi bana bir bakın arkadaşlar
enjoy your ride and enjoy forever
Denize girmelik bir yerde olabilir. ama havalar bi ısınsın önce
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
poyrazköyde denize giriliyor
aslında motorlarımızla gidip güzel bir yürüyüş deniz ve mangal düşündüm
dediğim gibi havaların biraz daha ısınması lazım
konaklayabilirizde orada ozaman. Ctesi sabah 6 da çıkar pazar öğlen döneriz Yeni bir topic mi oluşuyor ne?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Murat'a sözümüzü unutmayın ama ta İzmit'lerden geliyor Mangal yapalım ben mangalcıyım hazırlıklar pişirme, yelleme, tadına bakma
gezileriniz hiç bitmesin arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Ben Cumartesiden çok memnun kalmıştım.Ama o gezi yetmeyince Pazargünü kalkıp Önce Çengelköy'de pastane üzerindeki terasta mükellef bir kahvaltıdan sonra sahilden beykozsırtları , paşabahçe derken Anadolu kavağına gittim.Peşinden bir baktım kendimi Poyrazköyde buldum Güzel sakin bir yer hatta aklıma geldi buralar geliriz diye limandaki restoranlardan "içerisi en kalabalık olanından " isim telefon aldım.Fiyat konusunda kalabalık olursa indirimde alabiliriz. Ayrıca dönüş yolunda orman içinden kavacık yolunada çıkış var. Sahil tarafı trafik kilitlenmesine karşı iyi bir alternatif olur. Ben sanıyorum 45 dk.'da Taksim'e geldim.Haftasonunun özeti bol keyif + 300Km yol oldu
İşte resimler
Çengelköy
Beykoz Yuşa Tepesi
Poyrazköy
Sevgilerimle..
Çapari Restaurant Poyrazköy
0216 320 12 18 - 19
0535 958 77 63 Harun Bey
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
devrim katılıyorum sana.. murat dünyanın yolunu geliyor.. bir sonraki en kısa zamanda vede murata yakın olsun.. bide mangallı olsun..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Arkadaşlar merhaba;
Uzun zamandır bir gün boyunca tarifsiz keyif aldığım, akşamın olmasını istemediğim olmamıştı.Katılan ve resimleri üşenmeden yayınlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Tarkan sana yıldızlı teşekkür, organizasyonu tasarlayıp gerçekleştirdiğin için.
Bu aradaaaaa, 3 seferdir İzmit 'ten İstanbul 'a taşınıyorum, ben artık davosa mavosa gelmem.Artık sizi bir günde ben misafir edeyim.Tarkan bu organizasyonda da yardımcı olursan sevinirim.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
murat garipçeye gidiyormusun?
Koray önümüzdeki hafta sonu Trabzon 'da olacağım, bu yüzden gelemiyorum.
eyvah... korktum kim bırakacak beni eski hisar darıca ayrımına.. şaka bir yana bende kararsızım gidersem dersleri iptal edicem ve telafi dersi yapmam gerekecek.. hafta içi daha çok sıkışıcam.. gerçi buna değer tabi..
Koray izmit 'te olsam mutlaka katılırdım.Artık bir sonraki hafta İzmit 'e bekliyorum.
bana uyar murat.. ama cumartesi olursa gelebilirim.. pazar olursa 4 ten sonra gelebilirim.. neyse çoğunluğa göre kararlaştırırız.. ama yapalım diğer hafta izmit buluşmasını..
Marmara bölgesinin en iyi mangalcısına misafir olacağınızı unutmayın
demek izmitte mangal var ha dumanını görür gibi oldum
Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......
Benimde tek boş Pazar günüm bu hazırlık aşamasında ama kimse gelmiyor mu Garipçeye
Öbür hafta söz veremiyorum ben İzmit için, ama imkanlarımı zorlarım muhakkak
..::.. GO ..::..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)