Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    avrupa ya geçişte, biz yunusları mı takip ettik? o ne trafikti öyle ya, aralardan geç allah geç

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Arkadaşlar süper bi geziydi
    Murat sana ne kadar teşekkür etsem azdır Artçı olarak sayende bu gezide bulundum Bir ay sonra inşallah ehliyetimle siyah inciyi de aranıza katıcam Dönüş yolu tadından yenmezdi söylemeden edemiycem
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    suzuki volusia 2004
    abiler resimlerde çok güzel çıkmıs tesekürler elinize kolunuza sağlık

bide bu arada garipçeyede geliyomusunuz???

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    sanırım ben gelemeyeceğim ama belli olmaz.. ya beyler o kadar artçılı adam vardı kimsenin aklına yolda giderken fotoğraf çekmek gelmedi... neyse tecrübe... egeli sen gidiyormusun garipçeye?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    suzuki volusia 2004
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım ben gelemeyeceğim ama belli olmaz.. ya beyler o kadar artçılı adam vardı kimsenin aklına yolda giderken fotoğraf çekmek gelmedi... neyse tecrübe... egeli sen gidiyormusun garipçeye?
    yüzde 90 gelicem abi ben,insallah bi ek görev cıkmazsa

Motosikleti
    inşallah ayarlayabilirim de senin motorunun güzel sesini bidaha dinleyebilirim maşallah tam istediğim egzost sesi.. helikopter gibi.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim...

kankavi® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki EN500 2000
    inşallah ayarlayabilirim de senin motorunun güzel sesini bidaha dinleyebilirim maşallah tam istediğim egzost sesi.. helikopter gibi.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim...
    onunki helikopterse seninki n'oluyor havan topu sanırsam
    Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
    Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)

Motosikleti
    suzuki volusia 2004
    sağol abi hepimize insallah

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    süper ötesi olmuş geziniz
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    selam beyler bu arada egeli bugün beşiktaşta ne işin vardı he sööle bakim şaka bi yana gördüm seni gene ötürüyordun etrafı
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    Alıntı kankavi® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onunki helikopterse seninki n'oluyor havan topu sanırsam
    ya tamam taktırıcam orjinal egzostlarını.. küstüm yaa...

Motosikleti
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper ötesi olmuş geziniz
    emrah eksiğimiz çoktu.. sen.. orhan.. ilker.. selçuk..

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    muratın(kankavi) egzosda beni öldürdü yaw esas helikopter onunki bence koraycım seninki gerçekten mutfakta isyan var olmuş ama çok güzel bunuda belirtmeden geçmiyim

bi dahakine video çekimi yapalım

Motosikleti
    suzuki volusia 2004
    Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam beyler bu arada egeli bugün beşiktaşta ne işin vardı he sööle bakim şaka bi yana gördüm seni gene ötürüyordun etrafı
    evet abi leventte bi işim vardı dönüştede başiktastan geliyim dedim gelmez olaydım nasıl bi trafik vardı öle motorla olmama rağmen baya oyalandım.ya iyide ben seni nasıl görmedimki abi

Motosikleti
    ben olsaydım kesin görürdün pardon yani duyardın.. tarkan yaptıralımmı senin egzostuda ?

kankavi® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki EN500 2000
    Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muratın(kankavi) egzosda beni öldürdü yaw esas helikopter onunki bence koraycım seninki gerçekten mutfakta isyan var olmuş ama çok güzel bunuda belirtmeden geçmiyim

bi dahakine video çekimi yapalım
    yaw biri cep telefonuyla video çekimi yapıyodu galiba ama... neyse artık facebook a mı koyar youtube a mı bilmem yüklesin de dinleyelim serenatı yeniden
    Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
    Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)

Motosikleti
    okan çekmişti sanırım..

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Yeni fotograf makinası bakmaya gittim, dvd kaydeden kameralar 300 lü fiyatlara düştü, alıcam herhal, bi dahakine yasmin çekim yapar artık

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    Alıntı Egeli0920 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet abi leventte bi işim vardı dönüştede başiktastan geliyim dedim gelmez olaydım nasıl bi trafik vardı öle motorla olmama rağmen baya oyalandım.ya iyide ben seni nasıl görmedimki abi
    ya ben arabaylandım bu sefer kalabalıktık

ben olsaydım kesin görürdün pardon yani duyardın.. tarkan yaptıralımmı senin egzostuda ?
    koray istemiyor değilim aslında ama seninkide bi acayip be abi o ne ses yaaa
    ama değişiklik istiyorum

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Mehmet ve kız arkadaşına, Tarkan'a, Kutay'a, Okan'a, Koray'a, Burak'a, iki Murat'a, delimengiye çok teşekkür ederim harika bir gündü, sona doğru tam kaptık grup sürüşünü, hele Şile dönüşü geriye baktığımda ki harika görüntüyü hiç unutmayacağım yolu bilmem nedeniyle ilk defa roadcaptain lik yaptım, kusurum veya hatam olduysa affedin

Okan, yasmin biraz kilo alsın diyor senin için, bana versinler 1 ayda kilo aldırırım diyor yasmininde hepinize selamı var, Allaha hergün şükrediyorum bana motorda eşlik etmekten hoşlanan ve motorumu kıskanmayan bir sevgili verdiği için Mehmet ve Okan'ın motorlara bittim bittim hele Mehmet'in çantalar çok şık ve mükemmel duruyor ama biraz maliyetli olmasalar tam yaptırılacak bir şey

Kutay kardeş Edirne'ye gideceğin zaman haber ver, senle beraber yol yapmaktan mutluluk duyarım

Murat ve Koray söz abi İzmitlerden sizi bir daha getirtmeyiz, biz geleceğiz söz

Koray kardeş egsozlar bir numara da arkanda yol almaktan hiç hoşlanmayacağım galiba abi o ses ne öyle resmen ben burdayım diyor Burak2ın eşi airbrus işini tam kapsın Murat gibi alev desenleri istiyorum ben, Murat el işçiliği ile harika bir işçilik çıkarmışsın tebrik ederim

Bu arada abi ben piştim ya, taksime vardığımda tişört ter içinde kalmıştı Eldivenleri de -10 olmadan giymem abi, pişiriyor resmen

Okan, beni takip et dedim ben seni sahil yoluna çıkaracaktım, bayırı inmeye başladım arkamda yoktun, yanlış anlaşma oldu galiba, bu arada vedalaşamadığım herkesi buradan öpüyorum

Son söz katılan herkese binlerce teşekkür
    Azıcık göbeğim var onuda korumak istiyorum abi sende selam söyle, herpiniz harika insanlarsınız. Gezide bana eşlik ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum
    Devrim ve Yasemin için şunu isterim allah hep beraber nice mutlu günler göstersin sizlere

İstanbul trafiğine girmeden önce amacım hep beraber eve dönmekti. Yine aralardan geçtik kurtardık ama çok sıkıldım ya. Saatler uzadıkça uzadı. Beşiktaşın, taksimin ve sahilin oralar nasıldır kimbilir.
    Nişantaşının oradan e5 e çıktım hava kararmadan eve gittim. Bu motoru alırken söz vermiştim hava kararmadan evde olurum diye. Vedalaşamadığım ve haber vermeden ayrılmak zorunda kaldığım bütün arkadaşların kusura bakmamalarını istiyorum.. Çoğu beşiktaşın orada keyiflenmişler Birdahaki sefere telafi ederiz inşallah.

okan çekmişti sanırım..
    Çektim evet biraz kısa olmuş ama eksoz sesi duyuluyor. Koray sende diyorsun videomuzmu olacak evet diyorum bende

Alıntı Egeli0920 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)