avrupa ya geçişte, biz yunusları mı takip ettik? o ne trafikti öyle ya, aralardan geç allah geç
avrupa ya geçişte, biz yunusları mı takip ettik? o ne trafikti öyle ya, aralardan geç allah geç
Arkadaşlar süper bi geziydi
Murat sana ne kadar teşekkür etsem azdır Artçı olarak sayende bu gezide bulundum Bir ay sonra inşallah ehliyetimle siyah inciyi de aranıza katıcam Dönüş yolu tadından yenmezdi söylemeden edemiycem
Ride hard or stay at home
abiler resimlerde çok güzel çıkmıs tesekürler elinize kolunuza sağlık
bide bu arada garipçeyede geliyomusunuz???
sanırım ben gelemeyeceğim ama belli olmaz.. ya beyler o kadar artçılı adam vardı kimsenin aklına yolda giderken fotoğraf çekmek gelmedi... neyse tecrübe... egeli sen gidiyormusun garipçeye?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
inşallah ayarlayabilirim de senin motorunun güzel sesini bidaha dinleyebilirim maşallah tam istediğim egzost sesi.. helikopter gibi.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim...
süper ötesi olmuş geziniz
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
selam beyler bu arada egeli bugün beşiktaşta ne işin vardı he sööle bakim şaka bi yana gördüm seni gene ötürüyordun etrafı
enjoy your ride and enjoy forever
muratın(kankavi) egzosda beni öldürdü yaw esas helikopter onunki bence koraycım seninki gerçekten mutfakta isyan var olmuş ama çok güzel bunuda belirtmeden geçmiyim
bi dahakine video çekimi yapalım
enjoy your ride and enjoy forever
ben olsaydım kesin görürdün pardon yani duyardın.. tarkan yaptıralımmı senin egzostuda ?
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
okan çekmişti sanırım..
Yeni fotograf makinası bakmaya gittim, dvd kaydeden kameralar 300 lü fiyatlara düştü, alıcam herhal, bi dahakine yasmin çekim yapar artık
Azıcık göbeğim var onuda korumak istiyorum abi sende selam söyle, herpiniz harika insanlarsınız. Gezide bana eşlik ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum
Devrim ve Yasemin için şunu isterim allah hep beraber nice mutlu günler göstersin sizlere
İstanbul trafiğine girmeden önce amacım hep beraber eve dönmekti. Yine aralardan geçtik kurtardık ama çok sıkıldım ya. Saatler uzadıkça uzadı. Beşiktaşın, taksimin ve sahilin oralar nasıldır kimbilir.
Nişantaşının oradan e5 e çıktım hava kararmadan eve gittim. Bu motoru alırken söz vermiştim hava kararmadan evde olurum diye. Vedalaşamadığım ve haber vermeden ayrılmak zorunda kaldığım bütün arkadaşların kusura bakmamalarını istiyorum.. Çoğu beşiktaşın orada keyiflenmişler Birdahaki sefere telafi ederiz inşallah.
Çektim evet biraz kısa olmuş ama eksoz sesi duyuluyor. Koray sende diyorsun videomuzmu olacak evet diyorum bende
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)