[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
24 Mart 2009, 00:36
aparat adlı üyeden alıntı
selam millet ben geldim
hoşgeldin cem abi
canercamalan adlı üyeden alıntı
motor olan heryerde ablacım motor sürücülerine içki yasak tabi süpürge şöförlerine sözüm yok
kendini bildikten sonra sorun yok bence (kastım gittiğinde yerde kalıcaksan o akşam gidersin akşam uyumuş sabaha uykusuz ve alkolün etkisi olmadan
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
24 Mart 2009, 00:37
yok abicim sigara dahi içsen % bilmemkaç alkollü çıkıyorsun ondan en fazla 1 şişe bira fazlası şöförlere haramdır :D şöför olmayanlara helal mi yoksa
ben kaçtıımm hadi iyigecelerrr
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
24 Mart 2009, 00:48
selam millet ben geldim
hoşgeldin aparat
motor olan heryerde ablacım motor sürücülerine içki yasak tabi süpürge şöförlerine sözüm yok
v.aleykümselam hoşgeldin abi ALLAHAISMARLADIK ben kaçıyorum yarın yazılım var oof of şu haziraı halatla çekiyorum
iyi geceler caner
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Mart 2009, 00:52
v.aleykümselam hoşgeldin abi ALLAHAISMARLADIK ben kaçıyorum yarın yazılım var oof of şu haziraı halatla çekiyorum
kaç aslaım kaç doğru ineklemeye şimdiden kolay gelsin sapla samanı ayırmak gerekir önce okul ve eğitim
hoşbuldum canlarım
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
24 Mart 2009, 01:01
mecburen yatacam arkadaşlar pende bişi yazamadık ama
diloşun evdeki resimleri nere attınız ark bulamadım ben? biri cvp yazar heralde
-
24 Mart 2009, 01:04
Garipçe çoooook Güzel Bi Gezi Yeri Kuyucadısı Işini Biliyorsun Recokarapa Yoğun Bi Baskı Yapın Gelmesi Için Zira Onun Artcısı Benim O Gelmesse Ben Gelemem Lütfen Recokarapı Mesaj Bozgununa Uğratın
-
24 Mart 2009, 01:04
lijoluna adlı üyeden alıntı
henüz biyere atılmadı ama gürkan çöpede atmış olabilir
etoo 25 adlı üyeden alıntı
Garipçe çoooook Güzel Bi Gezi Yeri Kuyucadısı Işini Biliyorsun Recokarapa Yoğun Bi Baskı Yapın Gelmesi Için Zira Onun Artcısı Benim O Gelmesse Ben Gelemem Lütfen Recokarapı Mesaj Bozgununa Uğratın
recokarap sanırım mesajı aldın bak artcın gelmek istiyo sende belkiden evete dogru çıkıver artık
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Mart 2009, 01:08
Drift Religion
-
24 Mart 2009, 01:09
lijoluna adlı üyeden alıntı
allah rahatlık versin turgay resimleri bizde bekliyoruz walla gelen giden yok daha
-
24 Mart 2009, 01:09
arkadaşım adamı baskı altına almayın ayıp ayıp
lem reco geliyosun o kadar
baskı yapmıyoruz ki yol gösteriyoruz
[/B]
-
24 Mart 2009, 01:11
Biliyormusunuz Ama Garipçe Köyündeki Kale Nin Içinden Galata Kulesinin Altına Kadar Uzanan Bir Yol Var Bizans Askerleri Burayı şehir Işgalinde Kısa Yoldan Karadenize Açılabilmel Için Inşaa Etmişler Ne Kadar Ilginç
Yapın Abicim Mahalle Baskısı Yapın
-
24 Mart 2009, 01:12
Biliyormusunuz Ama Garipçe Köyündeki Kale Nin Içinden Galata Kulesinin Altına Kadar Uzanan Bir Yol Var Bizans Askerleri Burayı şehir Işgalinde Kısa Yoldan Karadenize Açılabilmel Için Inşaa Etmişler Ne Kadar Ilginç
o zaman beyoğlundan gelecek arkadaşlar ordan dalsınlar garipçeden çıkarlar
Drift Religion
-
24 Mart 2009, 01:13
kalenin içine girdik ancak çok karanlıktı ve herhangi bir yol göremedim ben
gittiğimizde mutlaka inceliycem
[/B]
-
24 Mart 2009, 01:16
Zaten Kapatılmış Durumda Zira Bizim Türk Insanı Malum Lan Burda Ne Var Bi Bakalım Der Bi Daha çıkamaz Ordan Kale Ayyaşcıların Mekanı Lu Son Zamanlarda
Neyse 14 Nisanda Gelmeye çalışcam [ist Mt ]recokarapa Mahalle Baskısına Devam Artıcısı Olarak O Gelmese Bende Gelemem Bi Sinerji Yaratalım Herkeze Iyigeceler
-
24 Mart 2009, 01:23
ona bakarsan onların hepsi birbirlerine bağlantılı söylemlere göre
altınçarşısının altından geçen tünelleride haberlerde görmüştük söylentilere göre bunlardan biri adalara uzanıyor biri kız kulesine ve diğeride anadolu yakasına geçiyor ve anadolu yakasındada bizim burada küçükyalıda bi yer war kapıları kapalı durumda 3 girişi bulunmakta bunlardan biri karşıdan gelen tünellerle birleşmekteymiş biri yine adalara çıkıyor ve biride izmite kadar gidiyormuş....
bole uzun bi hikaye kısacası ama içerisi tuzaklar abidesi uçsuz bucaksız kuyular zindanlar kelepçeler iskeletler vs. mahalleden arkadaşım tam yanındaki apartmanlardan birinde
-
24 Mart 2009, 02:30
arkadaşlar temizliğin ilk aşamasını bitirdim grenajlar tamam
yarın motora girişecem...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
24 Mart 2009, 02:31
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar temizliğin ilk aşamasını bitirdim grenajlar tamam
yarın motora girişecem...
yine odanamı aldın motoru
Drift Religion
-
24 Mart 2009, 02:46
bizim evedemi kamera yerleştirdiniz abi....
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
24 Mart 2009, 02:48
-
24 Mart 2009, 02:49
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
bizim evedemi kamera yerleştirdiniz abi....
yerin kulağı var asanım
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler