[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
olta getirsek,balık tutacak imkanımız olurmu acep?
Reklamlar
-
avrupa yakası için inönü stadı karşısı demişsiniz.bahsettiğiniz yer dolmabahçe çay bahçesi mi oluyor?ayrıca bir hafta öncesi yani 05.04.2009da galeria otoparkında motosiklet pazarı kurulacakmış.2 hafta üstüste pazar izinli olursam bu geziye de katılırım.
We believe in sky,not to sunroof!
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
işde buduurrr gelmeyen fenerli olsun
bu lafın üstüne gelmezdim ama çağlanın hatırı büyük,bende geliyorum kısmetse yeni mmotorumla,tebi motor mişi yatarsa yalan olur
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
kameraman adlı üyeden alıntı
avrupa yakası için inönü stadı karşısı demişsiniz.bahsettiğiniz yer dolmabahçe çay bahçesi mi oluyor?ayrıca bir hafta öncesi yani 05.04.2009da galeria otoparkında motosiklet pazarı kurulacakmış.2 hafta üstüste pazar izinli olursam bu geziye de katılırım.
aynen çay bahçesinin yanındaki boşluk oluyor C.bayramında toplandığımız yeri herkesler bilir sanırım
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
aynen çay bahçesinin yanındaki boşluk oluyor C.bayramında toplandığımız yeri herkesler bilir sanırım
teşekkür ederim.dediğim gibi kısmetse ve iznimi ayarlayabilirsem oradayım.
We believe in sky,not to sunroof!
-
hade bakalım inş olursun
-
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
busra_bjk adlı üyeden alıntı
çağla varsa ben gelmem...hıh :D
bu arada burayı biliyorum güzel yer ;)
aşkolsun kalbim kırıldı
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
bu lafın üstüne gelmezdim ama çağlanın hatırı büyük,bende geliyorum kısmetse yeni mmotorumla,tebi motor mişi yatarsa yalan olur
eyvallah ümmet abim gelirsen çok sevinirim
inşallah bekleriz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Gürkan kardeşimiz bugün fazla katılımcı değil ????
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
gürkan çalışıyo dükkanda değil pazartesi ye kadar izinli yani
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
gürkan çalışıyo dükkanda değil pazartesi ye kadar izinli yani
Ama yarın çalışacak
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
yarın çalışıcak yani siteye giremiycek
[/B]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
yarın çalışıcak yani siteye giremiycek
Yarın Yaşlılara hizmet var çalışma var.
-
15gune motor gelıyor sızınle bı yere gıtmek baya bi zevklı olucak herhalde ıns bı sorun bı problem vs cıkmassa ki cıkmaz :D bende ordayım
-
aslında herkez bırbırını tanıyor bende sızlerle tanışmak için gelmek isterım herhalde fıransız kalmayız garipçe cok güzel bir yer oğlumla cok gitmiştik yollarda süper iyi bir gün olacağını tahmin ediyorum.
-
jackaan adlı üyeden alıntı
aynnen ole yamur yoksa bende varım
aslan nbr yaa geçen kabataşta önümden geçtin aradım seni sonra durmadın,
önemli değilde gelir bir kahvemi içerdin.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
15gune motor gelıyor sızınle bı yere gıtmek baya bi zevklı olucak herhalde ıns bı sorun bı problem vs cıkmassa ki cıkmaz :D bende ordayım
inşallah bizimle olursun arkadaşım
askon adlı üyeden alıntı
aslında herkez bırbırını tanıyor bende sızlerle tanışmak için gelmek isterım herhalde fıransız kalmayız garipçe cok güzel bir yer oğlumla cok gitmiştik yollarda süper iyi bir gün olacağını tahmin ediyorum.
fransızcan yoksa yandın seni tanımak bizide mutlu eder askon
AYGÜL adlı üyeden alıntı
belki
güzel yermiş he
yahu arkadaşlar üniversite sınavından sonra yapsaydık
gelmeye çalışırım
senin sınavı beklersek 2010 a kadar biyere gidemeyiz
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler