[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ne diyosun çağla yeter mi 1 tencere yahu
Bana yetmez o
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
12 sindeki dersleri iptal ettim.. eğer başka bir aksilik olmazsa geliyorum sofraya 1 tabak daha koyarmısınız?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
bende çok sevindim.. sonunda tanışabilicem sizlerle.. şimdi ayın 12 si bekle bekle gelmez ama önce şile var.. umarım gelebilirsiniz orayada.. bide şimdiden bahsedeyim yıl sonunda okulda yapacağımız konserede davetlisiniz öğrencilerim bizzat söylediler M.T de gelsin diye..
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
o zaman inşallah olur gelenler.. sınavdan sonra kafa dağıtmış olursunuz sizlerde hem.. konser tarihi için mayıs sonunda bir topic açıcam zaten ayrıntılı.. tekrar haberleşiriz..
tamam koray konser topiğini bekliyorum öncedende haberleşelimde aynı tarihe herhangi bi topik filan denk getirmiyelim
[/B]
gene kimse kalmamış bee nerdesiniz
haftaya ne yapacaz kuyucadısı ve oluşumu cvp versin
Bu arada bende büyük ihtimalle o tarihte işlerimi hafifletmiş olursam katılabilirim geziye. Acayip özledim km yapmayı zaten Hemde tanışmış oluruz...
..::.. GO ..::..
[/B]
Günaydın mt ailesi Dün akşam anadolu yakasında öyle bir yağmur vardıki önümü göremiyordum vizörü kapat hiç gözükmüyor aç gözlerini açamıyorsun. birde araba kullanmasını bilmeyenlerle karşılaşınca daha kötü oluyor insan. Zırtapozun teki dün akşam ara yoldan bir çıktı cem abinin önüne mesafe biraz daha yakın olsa ALLAH göstermesin kötü şeyler olabilirdi .Geri dönüşte birde hafiften sis vardı boğaza doğru hızlı gidemiyorsun arabalar yanından vızır vızır geçiyor eyvah dedim körün birisine dek gelirsek yandık ama şükür problem olmadı....Ama yağmurda motosiklet kullanması bana göre zevkli oluyor ( Hele arkanda ıslanan birde artcında varsa en azından tek başına ıslanmadığını düşünerek mutlu oluyorsun )
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın mt ailesi
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)