[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
Tamam bütün korkularım gitti şimdi siz korkun benden
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
şimdi ben sarıyerde oturuyorum. 5 dk falan garipçe buraya. Yinede İnönüye mi gelicem buluşmak için
-
lacivertt adlı üyeden alıntı
şimdi ben sarıyerde oturuyorum. 5 dk falan garipçe buraya. Yinede İnönüye mi gelicem buluşmak için
yok sen kadıköye gel daha iyi olur
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
gelsen ölürsün yane
yol yapmış olursun işde ne güzel istemezsen mecbur değilsin yane yoldanda katılırsın
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
gelsen ölürsün yane
yol yapmış olursun işde ne güzel istemezsen mecbur değilsin yane yoldanda katılırsın
sen akşam geliyomusun
[/B]
-
-
Kadiköy kesmez. Ben o gün sabah 7 gibi İzmitten çıkıyım yola. Yol yapmış olurum hem
Tabi sabah İzmitten 7 de yola çıkmak için gece Saıyerden kaçta çıkmam lazım? ben gelemicem galiba
bak sen en iyisi bi kaaç gün önceden adanaya git... ben ta adanadan geliyorum siz istanbuldan gelemediniz dersin hem
[/B]
-
Ben biraz ders çalışmaya gidiyorum neme lazım işimizi sağlama alalım yada cadının insafa gelmesini şöyle düşünüyorumda 100000 puan alması daha kolay gibi geldi. en azından cadının insafa gelmesi 100000000000000000 de 1 gibi olacağı için daha iyi neyse şansımı zorlamayayım sınavı yapacaklarla iyi geçinmesi daha iyidir şimdilik sağlıcakla kalın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
yaşasın kötülük
[/B]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sen akşam geliyomusun
gelicem sanırım başka şansım varmı
havada açtı burda bakalım napcem
-
senın motorda canta varmı turgay
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
yapıcak şey belli iş çıkışı bascan gelcen bu tarafa
off yaa siz orda ben evde sabah olmaz artık bana
DeNiZaNaSı adlı üyeden alıntı
senın motorda canta varmı turgay
turgayın motorda çanta? bu güzeldi işte
[/B]
-
cruisercılar da toplanıcaktı o gitti yerine bu buluşma mı geldi?
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
-
kankavi® adlı üyeden alıntı
cruisercılar da toplanıcaktı o gitti yerine bu buluşma mı geldi?
evet açmışlardı bir başlık ama takip edebildiğim kadarıyla tarih ve mekan kesinleşmemişti
tüm cruisercıları bu buluşmaya davet ediyorum buyrun hep birlikte gidelim
[/B]
-
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
-
-
resimler için teşekkürler babaçi
bikaçını ana sayfaya koyabilirim bilgine
[/B]
-
çağla varsa ben gelmem...hıh :D
bu arada burayı biliyorum güzel yer ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler