[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
Reklamlar
-
21 Mart 2009, 01:07
Evet biliyorum çağla da 1 saat yağmurda motor kullanıp şifayı kapınca yağmur çamur farkediyor biliyormusun valla yağmur bir içime işlemiş ki iyi hasta olmuştum o zaman onun için daha sağlıklı olmak adına güzel havada kullanmak lazım derim
Ya geçen sene yağmurda trakyada motor kullandım 2 ayda kendime zor geldim yağmurda motor insanı çarpıyor,güzel havada güzel ve keyiflice sürüş derim millet
Reklamlar
-
21 Mart 2009, 01:11
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Selam hasan nasılsın
İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat kimse yokmu birtek başıma kaldım aloooooooooooo
iyilik sen nasılsın görüşmek üzere.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
21 Mart 2009, 01:12
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
iyilik sen nasılsın görüşmek üzere.
İnşallah merteremi geleceksin
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
21 Mart 2009, 01:13
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
21 Mart 2009, 01:14
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
21 Mart 2009, 01:19
ne diyimki bilmiyomki....Hayirli geziler gidicek arkadaslara bol gunesli eglence dolu saatler diliyorum...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
21 Mart 2009, 01:20
:)
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
elbette güzel havalarda motora binmek keyifli ama yagmurunda keyfi başka
zafer dikkat et kendine sen soguk havalarda binme motora öğrencilerine lazımsın tabi bizede
Teşekkürler çağla çok incesin.Hava sıcakken yağmurda da keyifli o zaman tırsmıyorum zaten
-
21 Mart 2009, 01:23
İnşallah merteremi geleceksin
MC in oraya gelirim büyük ihtimal.genede belli olmaz gelmeyede bilirim.
yağmur olayı.
Arkadaşlar birde şu tatlı su motorcusu olayıda sıkmaya başladı galiba buna bir nokta koyalım bence.benim asıl yağmurdan sıkıntım olmaz hertürlü binerim daha önce scooterım varken 2006 da kar yağdığında dahi bindim.
bununlada binerim birşey farketmez benim için ama temizlik olayını ben biraz abarttığım için kirlendiğinde zor oluyor o yüzden yağmurlu havada binmemeye çalışıyorum.
herkese saygılar sevgiler.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
21 Mart 2009, 01:24
nöbet bittimi?
deli_mavi adlı üyeden alıntı
ne diyimki bilmiyomki....Hayirli geziler gidicek arkadaslara bol gunesli eglence dolu saatler diliyorum...
sagolasın deli mavi sen gelmiyomusun?
zafersancak1 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler çağla çok incesin.Hava sıcakken yağmurda da keyifli o zaman tırsmıyorum zaten
evetttt inşallah garipçe günündede hava sıcak ve güneşli olur rahat rahat gelirsiniz
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
21 Mart 2009, 01:25
yağmur olayı.
Arkadaşlar birde şu tatlı su motorcusu olayıda sıkmaya başladı galiba buna bir nokta koyalım bence.benim asıl yağmurdan sıkıntım olmaz hertürlü binerim daha önce scooterım varken 2006 da kar yağdığında dahi bindim.
bununlada binerim birşey farketmez benim için ama temizlik olayını ben biraz abarttığım için kirlendiğinde zor oluyor o yüzden yağmurlu havada binmemeye çalışıyorum.
Gördük hocam motosikletini cirlop gibiydi maaşallah
-
yağmur olayı.
yavrum beee budur arkadaş bak delikanlı gibi sölüyo adam uraşmak istemiyo hamallık arkadaş adam malına değer veriyo okadar bitti nokta size susmak kalırr
-
yağmur olayı.
biliyoruz hasancım biliyoruz
[/B]
-
21 Mart 2009, 01:26
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
nöbet bittimi?
sagolasın deli mavi sen gelmiyomusun?
evetttt
inşallah garipçe günündede hava sıcak ve güneşli olur rahat rahat gelirsiniz
Yoook ben Arada arkadaşları kontrol edip masama geçiyorum sabah 8 e kadar burdayım
-
21 Mart 2009, 01:36
cadı apla, gezi kişi başı kaç para, otobüs nerden kalkıyo
-
21 Mart 2009, 01:43
Bu gezi daha olmadımı?..... Aylardır var bu topic... 3 ay önce mi açıyonuz...????
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
21 Mart 2009, 01:45
-
21 Mart 2009, 01:54
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bu gezi daha olmadımı?..... Aylardır var bu topic... 3 ay önce mi açıyonuz...????
sorma abi
lijoluna adlı üyeden alıntı
topkapıdan kalkıyo
cadı apla demişsin ama atladık idare et
motorla gelmezsen MT den atacaklarmış seni hee ona göre
sen klavyeden yazma olm, tem e gel
beni mt den atacak güç daha doğmadı olm
-
21 Mart 2009, 02:31
GKN adlı üyeden alıntı
cadı apla, gezi kişi başı kaç para, otobüs nerden kalkıyo
çift bilet kardeş burdan aripçe senin hatrın için dört bilette alabiliriz senden
urfayı geçtikten sonra trabzona gel ankara meydandan kalkıcak tren
alp_tunay adlı üyeden alıntı
seni bekliyoruz sende gelmiyosun
lijoluna adlı üyeden alıntı
topkapıdan kalkıyo
cadı apla demişsin ama atladık idare et
motorla gelmezsen MT den atacaklarmış seni hee ona göre
duyduk gökhancım hayırlı ugurlu olsun yeni oyuncagın kazasız belasız kullanmanı dilerim
[/B]
-
21 Mart 2009, 02:45
hayatta sizin haa, iyi çıkarın tadını, gezi planlarını okudukça imrenmemek elde değil. üniversite okumaya urfa ya geldik üniversiteye mi geldik sürgüne mi geldik anlayamadım ben. peeeeh.
-
21 Mart 2009, 02:47
xdanger adlı üyeden alıntı
hayatta sizin haa, iyi çıkarın tadını, gezi plamlarını okudukça irenmemek elde değil. üniversite okumaya urfa ya geldik üniversiteye mi geldik sürgüne mi geldik anlayamadım ben. peeeeh.
urfadamısın? olsun o taraflardada mt den arkadaşlar var bildiğim kadaryla eminim güzel geziler oluyodur... istanbula yolun düşerse bekleriz arkadaşım sonraki gezilere
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler