Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bak yaa sen şimdiden aglarsan bu sınavı zor atlatırsın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
zor değil okadar ya bak ben bi aleykümselam dedim geçtim ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Herkeze Silivri'den Selamlar
Hava şartları güzel olursa bende gelmek isterim arkadaşlar.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sevgili cadı şimdiden 10 puanım oldu ona göre hedefim 100 puan
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cadı....
büyük sevaba girdin...
gezi,yemek,dostlar,motorlar,yol...
allah beee.....
evet-evet gelmeyen; koyu fenerli olsun... yada rakip takımlı olsun,olsun işte bişeyler!!!!
bu söze gelenir ayberk
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
yaş önemli değil caner sen kalbinin büyüklüğünü darülaceze topiğiyle gösterdin kardeşim
100 aaa ben daha büyük hedeflerin var sanıyodum 100000 puan gibi
gelmiyen kurbaga olucak (itina ile kurbagaya çeviricem)
senin gelmeme lüksün mü var emre alıcan banuyu gelcen okadar
[/B]
oooo başlık açılmış benim habarım yok
tarih itibarıyle çalışma sistemimi bilmediğimden net cevap veremedim,ama gelecek olanların pişman olmayacağı bir mekan
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Pazara denk geliyor di mi
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Ne bileyim seni ben insaflı cadı zannetmiştim sınavı 100 üzerinden yapar diyodum şimdi kötü oldu işte 100000 puan toplamaya ömrüm vefa etmez ne ölcek şimcik
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)