[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
Reklamlar
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Severim Garipçe'yi; özellikle de Sarıyer'den yukarıya çıktıktan sonraki o sağı solu yemyeşil olan orman yolu çok keyiflidir. Bir aksilik olmazsa karıcığımla orada oluruz inşallah.
Ben de severim Garipçe'yi ; bir aksilik olmaz inş.
Reklamlar
-
sevgili korkut sen pazar günü sınavı bi geçte sonrasına bakıcaz [/QUOTE]
Cadı öğretmenim nerden çalışayım bir kaç konu verirmisin seller sular gibi ezberliyeyim bu gece nöbetteyim sabaha kadar bomba gibi olurum
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
selam arkidişler.... ümraniyede hava nasıl burda guzel aksam gelıcez ışallah hbr verın hava ıcın
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
DeNiZaNaSı adlı üyeden alıntı
selam arkidişler.... ümraniyede hava nasıl burda guzel aksam gelıcez ışallah hbr verın hava ıcın
cnm nasıl gelıceksınız denızde gelıcek degılmı?
-
Nereye nereye gidiyosunuz yine
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
cnm nasıl gelıceksınız denızde gelıcek degılmı?
denızle beraber
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
yeschim adlı üyeden alıntı
Nereye nereye gidiyosunuz yine
bize gelıyor herkes cnm sende gel kalıncak bızde yarın burdan cıkılacak:?
-
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Eşimle, biz de mi gelsek,
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
burçinlerde toplanıyolar bu akşam
ee sen gitmiyo musun gitmiyosan noldu hasta mısın
-
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
daha değil bu akşam sana en piskopatından sorularda hazırlana bilir
[/B]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
daha değil bu akşam sana en piskopatından sorularda hazırlana bilir
Harbiden korkutuyorsunuz beni en azından bir kaç soru örneği verinde kopya hazırlayayım pardon dersime çalışayım
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Harbiden korkutuyorsunuz beni en azından bir kaç soru örneği verinde kopya hazırlayayım pardon dersime çalışayım
ahanda gürkanda geliş ihtiyar heyetide toplanmaya başladığına göre yandın sen
[/B]
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Hadi ama sorulara cevap vermeye çalışacağım ama örnek vermiyorsunuz ki ama hiçte yardımcı olmuyorsunuz küstüm bana ne işte kendi kendime küstüm
-
korkma korkutttt
[/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler