[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
ALLAH iyilik versin ablacım sorma geçen gittim dişime iğne vurdu 15 dk falan bekledik delmeye başladı acayip acıdı dedim acıyor ozaman anestezi tutmamış acıyı hissediceksin dedi yemin ederim kendimi polatalemdar hissettim işkenceye mağruz kaldım ya --- bide verdiğim tepki sadece koltuğun kolluklarını sıkmak ve gözlerimden usulca akan yaş oldu ALLAH kimseyi düşürmesin !!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
aman aman dikkat edin kendinize
-
-
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
-
-
-
-
-
-
selam ben geldım mt aılesı
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
selam millet
sizi seviyorum
sabahki konuyla ilgili görüşlerimi akşam bildiricem sevgiiler saygılar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
Valla gitmezsin biliyorum aşkı o yüzden topu Canere atıyorum
ah Caner gündeme getirilecek konumuydu bu
neyse bakalım
eee gundeme geldı neyse ama gitmem
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
Valla gitmezsin biliyorum aşkı o yüzden topu Canere atıyorum
ah Caner gündeme getirilecek konumuydu bu
neyse bakalım
top mop atma abi bana şimdi oof dişçi randevusu nezamandı dur ayarlıcaz bişiler artık :???
-
-
bende geldım ama gıdıorum galatasary macına ıns konvoy cekerken gorururm bıkacınızı hadı ıyı aksamlaar
-
ALLAH ALLAH kimse yok topicte herhalde hell24 orada ziyfet başladı kanımca aloooooo nerdesiniz millet
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler