ne zamandır diyodum bu geziyi yapalım diye, garipçe çok anlatılan ama hiç gitmediğim bi yer.. iyi oldu..
allahtan bi mani çıkmazsa arkama bi kuzu alıp tekerde geliyorum
ne zamandır diyodum bu geziyi yapalım diye, garipçe çok anlatılan ama hiç gitmediğim bi yer.. iyi oldu..
allahtan bi mani çıkmazsa arkama bi kuzu alıp tekerde geliyorum
GKN MOTORS
Hayırlısı ile ben de bu sefer katılacağım inşallah. Her gezi topiğine "belki" demekten; yüzümün kızarmasını bırakın mosmor olmaya başladı Garipçe ile garip tanışıklığım olmuştu uzaktan uzaktan ama bu sefer inşallah içli dışlı oluruz Hem mt ahalisiyle de tanışma şerefine nail olabilirim. Umarım.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
kanlar kaynamaya başlamış bakıyorum
DRİFT RELİGİON
oh avrupa yakası saat 10 da buluşacakmış, 1 saat daha fazla uyuycaz hehe
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
ilk anda okudugumda 14mart şeklinde okudum ve tüh dedim,motor yok katılamıyorum ilk geziye......ama baktim ki henüz bir ay vakit var,gün ola harman olaaaaa o vakte dek motosiklet fuarını atlatırız da,belki motorize bile olabilirim
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
gunaydın herkeze harıka gezı olucak
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
günaydınn ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Severim Garipçe'yi; özellikle de Sarıyer'den yukarıya çıktıktan sonraki o sağı solu yemyeşil olan orman yolu çok keyiflidir. Bir aksilik olmazsa karıcığımla orada oluruz inşallah.
günaydın herkesciklere
olmaz arkadaşım 600 aşagısı gelemez
elbette ki sorun yok al scooterını gel sen
süper akileos kaçırma bu geziyi
showumu yaparım mı diyosun gkn
artık tanışalım kevin
uykucu seni
hadi hayırlısı bakalım şimdiden hayırlı olsun diyelim
harika bir yolu var gerçektende bittiğinde keşke biraz daha uzun olsaydı demiştim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sevgili kuyucadısı benide kabul ederseniz memnuniyetle gelirim....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
eyvallah ramço eminim güzel bir gezi olucak
sırf siz görün ufkunuz açılsın diye garipçeye gidiyoruz zaten
şaka bi yana beni garipçe keşfinde yalnız bırakmadığınız için gürkana, ceme, şerif ve ilkaya dilaver ve ayfere ve tabiyki size çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
sevgili korkut sen pazar günü sınavı bi geçte sonrasına bakıcaz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
onemlı degıl bızım ıcınde ıyı oldu (burcin)bu arada aksam gelıyonmu:?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)