[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
neyse millet ben yatar
herkesler iyi uyusun sabah geç kalmayın
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
çok çok üzülerek gelemeyeceğimi haber vereyim dedim.. :( keyfiniz bol olsun.. umarım bir sonra yapılacak buluşmada tanışırız herkesle.. fotoğraflarla avunucaz...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
slm millet
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
selam millet daha yatmadınzmı
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
arkadaşlar listeyi artık kesinleştirelim belkiler ve hayır gelmiycem diyenler kararımızı verelim ve hepberaber gidelim (hayır seçenekler arasından kaldırılmıştır)
grup sürüşü ile ilgili topiği lütfen okuyun motosikletlerinizin yolda sizi üzmeyeceginden emin olun ve kesinlikle kaskınızı ihmal etmeyin.
bursa-yalova tarafından gelen arkadaşlar ulasato ile baglantıya geçebilirler
olsun canın sagolsun başka bir buluşmada görüşmeküzere
hoşgeldinizzzz
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ne yapıyorsunuz bakalım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
herkeze selamlar bugun motor geldı servısten komple elıme gectı fakat vıteslı deneyımım olmadıgı ıcın gelemıorum k.bakmayın ıyı eglenceler
Arkadaslar,
şimdiden soyleyeyim özel resimlere sıkı para isterim ona gore
Gecen balık tutma bulusmasında artık nasıl cekildigini biliyorsunuz oyle bosuna deklansöre basmam haberiniz olsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
iyi geceler arkadaslar...
hala uyumadınızmı yahu.bak kalkamıcaksınız.
arkadaşlar ben yalan oldum yarın için bu saatte işten geldim daha yeni garipçeye çok büyük ihtimal gelemeyeceğim ama sonrası için bişeyler olur kesin katılma şansım var arkadan....
herkese afiyet olsun kaç haftadır balık yemedim yicez diye burada ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ilkay bu saatte hala ayaktasın
saat 04:36 sen ve iki misafir bu satte bu misafirlerde kim olaki
[/B]
ben hala yatmadim yahu...sbh ilk uyanan benide arayip uyandirsin
bende uyumadım hala sevabına biri benide uyandırsın
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)