[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
08 Nisan 2009, 16:44
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
Reklamlar
-
08 Nisan 2009, 16:47
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
-
08 Nisan 2009, 16:54
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
büğün gördüğün bir yazı hoşuma gitti sizinle paylaşayım
şiirden anlamayan erkekler yüzünden
kadınlar sevgisiz kalır
ne seni unutacak kadar zaman gececek
ne gecen zaman seni unutturmaya geticek
yanımda sen olmasanda
seni unuturum sanma
zaman alışmayı öğretir
unutmayı asla
oglumve ben
-
08 Nisan 2009, 16:56
Şu günlerde hayattan tek isteğim ayın 12'sine kadar yaklaşık olarak bir yıldır hayalini kurduğum motora kavuşup yine yaklaşık olarak bir yıldır içinde bulunduğum bu sıcak ortamdaki güzel insanlarla yüz yüze görüşmek, bir garip köy Garipçe'ye yol almak bunu herkesle paylaşmak istedim birden Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyiniz bu küçük kardeşiniz de inşallah pazar günü yanınızda olur
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
08 Nisan 2009, 17:03
esp adlı üyeden alıntı
Şu günlerde hayattan tek isteğim ayın 12'sine kadar yaklaşık olarak bir yıldır hayalini kurduğum motora kavuşup yine yaklaşık olarak bir yıldır içinde bulunduğum bu sıcak ortamdaki güzel insanlarla yüz yüze görüşmek, bir garip köy Garipçe'ye yol almak bunu herkesle paylaşmak istedim birden
Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyiniz bu küçük kardeşiniz de inşallah pazar günü yanınızda olur
inş yanımızda olursun kardeşim
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
08 Nisan 2009, 17:11
Turgay hadi iyisin.yollar sana kaldı.gelemiyorum iyi gaz acarsın simdi rahat rahat
-
08 Nisan 2009, 17:14
-
08 Nisan 2009, 17:15
,selamınaleyküm millet
safak112 adlı üyeden alıntı
Turgay hadi iyisin.yollar sana kaldı.gelemiyorum iyi gaz acarsın simdi rahat rahat
niye abiyaa ??? sen niye gelmiyosunn???
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
08 Nisan 2009, 17:20
Burçin&İlker adlı üyeden alıntı
inş yanımızda olursun kardeşim
İnşallah ablacım çok teşekkür ederim
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
08 Nisan 2009, 17:20
canercamalan adlı üyeden alıntı
,selamınaleyküm millet
niye abiyaa ??? sen niye gelmiyosunn???
kardesım maddi durumlar.hanı para olmadıgı ıcın degilde para kazanmam gerektıgı ıcın gelemıyorum.tuhaf bir acıklama oldu ıdare et artık :D
bu arada hani benim adım cem in resminde?
-
08 Nisan 2009, 17:21
safak112 adlı üyeden alıntı
bu arada sanırım pazar gunu katılamayabilirim.stand işi gibi bir iş durumu var.ne yapıcam bilmiyorum :(
bygrm adlı üyeden alıntı
malesef maddi sıkıntılarım yüzünden(öğrenciyim) geziye fazla geç olmadan katılamama kararı aldımm kusuruma bakmayın..
...iyi vakit geçirmeniz dileğimle...
canınız sagolsun birlikte gidecegimiz daha çok geziler olur
a4tech adlı üyeden alıntı
Bu nasıl iş cemin kalbi senin kalbin kalp kalbe muhabet
valla bu da güzel demekki kara gözlük takan kalpten muhabbet ediyor
bizim kalbimiz bir malatyalı daha anlıyamadınmı
esp adlı üyeden alıntı
Şu günlerde hayattan tek isteğim ayın 12'sine kadar yaklaşık olarak bir yıldır hayalini kurduğum motora kavuşup yine yaklaşık olarak bir yıldır içinde bulunduğum bu sıcak ortamdaki güzel insanlarla yüz yüze görüşmek, bir garip köy Garipçe'ye yol almak bunu herkesle paylaşmak istedim birden
Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyiniz bu küçük kardeşiniz de inşallah pazar günü yanınızda olur
inşallah kardeşim motorunu alırsın ve bize katılırsın...
bu ilk motorun mu? tecrüben var dimi? eglenmeye giderken ne senin nede başkasının canı yyanmasın kimse üzülmesin diye soruyorum bunu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
08 Nisan 2009, 17:24
-
08 Nisan 2009, 17:25
-
08 Nisan 2009, 17:35
sen onu bunu bırak benim ismim nerde resimde.valla 3. oldu soruyorum cevap gelmiyor.
-
08 Nisan 2009, 17:38
-
08 Nisan 2009, 17:43
selam millet herkese iyi sohbetler...
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
-
08 Nisan 2009, 17:44
şafak abi ekleriz ya ayıp ettin valla k.çekmece avcılar bisikletle gidip mangal org. için resim çekip siteye eklemeyle uğraşıyordum kusuruma bakma eklerim hemen
-
08 Nisan 2009, 17:44
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
-
08 Nisan 2009, 17:48
on8_kral adlı üyeden alıntı
selam millet herkese iyi sohbetler...
hoşgeldin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
08 Nisan 2009, 17:49
şafak abi ekleriz ya ayıp ettin valla k.çekmece avcılar bisikletle gidip mangal org. için resim çekip siteye eklemeyle uğraşıyordum kusuruma bakma eklerim hemen
saka yapıyorum kardesım.ciddiye alma sakın:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler