[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
Reklamlar
-
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
10km falan motorla 10dk 15dk surer ama cok vırajlı
ne güzel işte zaten çoğu kişi yol yapmak istiyor böyle daha ne istiyorsunuz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
bana yol demeyin arkadaşlar sonra sapıtıeriyorum
yok o değilde beni durduranda çıkmıyor işin kötüsü
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
bana yol demeyin arkadaşlar sonra sapıtıeriyorum
yok o değilde beni durduranda çıkmıyor işin kötüsü
abi bas git sen garipçeye kadar bakma ardına masadan en beğendiğin yeri kaparsın önceden gidip
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
ne güzel işte zaten çoğu kişi yol yapmak istiyor böyle daha ne istiyorsunuz
ben mutlu olurum ya vırajdan
-
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
ben mutlu olurum ya vırajdan
ii yuvarlanarak donersın vırajlarda
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
ii yuvarlanarak donersın vırajlarda
hahaha haha hahah komik şey seni sen denızcana ver motoru o gotursun vırajlarda
-
günaydın herkese
bu sabah 18 yıldan sonra ilk kazamı yapmış durumdayım
sabah acıbadem den carefour inen dört yol agızından aşagıya inerken ilk sağ sokaktan taksi birden önüme atladı hiç sol tarafına bakmadan tabi bende taksiye çarmamk için kendimi sol tarafa çektim ve baktım adam durmuyor mecburen taksiye sticker olmamak için kendimi yere atmaktan başka çare bulamadım sonucta motor taksinin altına girdi bende kendimi yerde buldum allahtan 40 ile 50 km hızla gidiyordum. sonuc bende hasar yok ama motorda hasar var işte bugün yaptırmaya çalışıcam sizlerle pazar günü fuara gidebilmek için ümit ederim yetişir pazar gününe kadar benim ferrari
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
barsgamze adlı üyeden alıntı
günaydın herkese
sabah acıbadem den carefour inen dört yol agızından aşagıya inerken ilk sağ sokaktan taksi birden önüme atladı hiç sol tarafına bakmadan tabi bende taksiye çarmamk için kendimi sol tarafa çektim ve baktım adam durmuyor mecburen taksiye sticker olmamak için kendimi yere atmaktan başka çare bulamadım
sonucta motor taksinin altına girdi bende kendimi yerde buldum allahtan 40 ile 50 km hızla gidiyordum. sonuc bende hasar yok ama motorda hasar var işte bugün yaptırmaya çalışıcam sizlerle pazar günü fuara gidebilmek için ümit ederim yetişir pazar gününe kadar benim ferrari
geçmiş olsun...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
günaydın herkese
sabah acıbadem den carefour inen dört yol agızından aşagıya inerken ilk sağ sokaktan taksi birden önüme atladı hiç sol tarafına bakmadan tabi bende taksiye çarmamk için kendimi sol tarafa çektim ve baktım adam durmuyor mecburen taksiye sticker olmamak için kendimi yere atmaktan başka çare bulamadım
sonucta motor taksinin altına girdi bende kendimi yerde buldum allahtan 40 ile 50 km hızla gidiyordum. sonuc bende hasar yok ama motorda hasar var işte bugün yaptırmaya çalışıcam sizlerle pazar günü fuara gidebilmek için ümit ederim yetişir pazar gününe kadar benim ferrari
geçmiş olsun arkadaş
zargana_21 adlı üyeden alıntı
slm zargana fuar için paşadan arkadaşlarla beraber toplanalım bi forum da florya tesislerde buluşma ve kahvaltı var isterseniz hep beraber oraya gider kahvaltımızı yapar mt ailesi ile tanışmış oluruz .......bana gelen mail bu gönderen kadir erkut
zargana topiği açmışlar hacıseyite gidiliyomuş ilk başta fuar alanına yakın olsun die florya tesislerini düşünmüşlerdi demekki hacıseyit te karar kılınmış hayırlısı olsun
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
günaydın arkadaşlarrrrr
günaydın herkese
geçmiş olsun arkadaşım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
hepiniz sagolun arkadaşlar
güne sizlerle neşeli ve mutlu başlamak isterdim ama neyse saglımıza bişey olmasında
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
Günaydın arkadaşlar...
cem'im hoşgeldin be yaw aratıyon kendini bak arayı açma
günaydın herkese
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
arkadaşlar geç oldu ama darülacaze topiğine koydum videoları
meşhur ettim hepinizi he ona göre
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1474000
-
hepiniz sagolun arkadaşlar
güne sizlerle neşeli ve mutlu başlamak isterdim ama neyse saglımıza bişey olmasında
en önemlisi de o sana bişi olmasın motormuş malmış mülkmüş problem değil gene alınır...
lijoluna adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar...
cem'im hoşgeldin be yaw
aratıyon kendini bak arayı açma
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
arkadaşlar geç oldu ama darülacaze topiğine koydum videoları
meşhur ettim hepinizi he ona göre
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1474000
arkadaşa geçmiş olsun demek için yazdım yoksa değişen bişi yok...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
cem neler oluyo seni kırıcak bişimi yaptık
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
cem neler oluyo seni kırıcak bişimi yaptık
neyse bu mevzulara girmeyelim topiğinizin havasını bozmayalım...
hadi ben kaçar...
-
-
hell24 adlı üyeden alıntı
hadi ben kaçar...
sen bu topiğin havasını bozmazsın arkadaşım
SELÇUK ASLAN adlı üyeden alıntı
cadı, yol krokisi varmı?
atarız
[/B]
-
selamlar herkese
büyük ihtimal bende geleceğim yoksa abilerin bitanesi vuracak beni
hem zaten özledim MT ile olmayı
hell24 adlı üyeden alıntı
hadi ben kaçar...
Cem hayırdır ya
sen bozmassın hiçbişeyi arkadaşım deme öyle
-
günaydın aygülcüm
bizde seni özledik kahvaltyıyada geliyosun dimi pazar günü
[/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler