[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
04 Nisan 2009, 15:00
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Anladım ben onu demedim Cem bana dediki onun elinde çoooook resim var yakar bizi dedi bende buna yorumda bulundum abi senin gözünü korkutmuş diye Cem e
birden gerizekalı hissettim kendimi
hacım bu resimler bişey değil...
arşiv kalın diyorum güven bana...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
04 Nisan 2009, 15:05
Ben dün garipçedeydim ya balık yiyelim dedik içkili değilmiş rumeli fenerine gittik bizde. ( aydın balık restaurant'a sordum hatta )
ufacık tefecik bi yer
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
-
04 Nisan 2009, 15:06
hell24 adlı üyeden alıntı
yirim seni canım benim bu sene şampiyonuz diyorum başka bişe demiyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
04 Nisan 2009, 15:08
hell24 adlı üyeden alıntı
Tamam sustum ben
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
04 Nisan 2009, 15:08
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
yirim seni canım benim bu sene şampiyonuz diyorum başka bişe demiyorum
o kadar basit.........
Tamam sustum ben
aklın yolu bir abicim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
04 Nisan 2009, 15:13
Ç I L G I N adlı üyeden alıntı
Ben dün garipçedeydim ya balık yiyelim dedik içkili değilmiş rumeli fenerine gittik bizde. ( aydın balık restaurant'a sordum hatta
)
ufacık tefecik bi yer
arkadaşım biz keşif için gittik oraya içkili idi biz motor kullanıyoruz diye içmedik ufak bi yer olduğunu biliyoruz zaten deniz kenarına kurulacak masalar merak etme
:
-
04 Nisan 2009, 15:16
Ben dün garipçedeydim ya balık yiyelim dedik içkili değilmiş rumeli fenerine gittik bizde. ( aydın balık restaurant'a sordum hatta
)
ufacık tefecik bi yer
Biz içki içmeye gitmiyoruzki ister içkili olsun isterse olmasın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
04 Nisan 2009, 15:20
Yo yo yo yanlış anladınız sanırım
ben zaten arkadaşlarımla arabayla gittim sadece gördüğümü sölemek istedim...
zaten bende katılcam geziye bi lafım yok gülücükte koydum sonuna samimi oldumu göstermek adına...
Yinede ben özürümü diliyim ama kusura bakmayın gördüklerimi paylaşmak istediğim için
-
04 Nisan 2009, 15:30
-
04 Nisan 2009, 15:34
Yo yo yo yanlış anladınız sanırım
ben zaten arkadaşlarımla arabayla gittim sadece gördüğümü sölemek istedim...
zaten bende katılcam geziye bi lafım yok gülücükte koydum sonuna samimi oldumu göstermek adına...
Yinede ben özürümü diliyim ama kusura bakmayın gördüklerimi paylaşmak istediğim için
ana sayfada gördügün kask ların olguğu yere masalar kurulacak deniz kenarı yani içerde olmuçaz zaten sığmayız
bekleriz kardeşim güzel bir gün dileğiyle
:
-
04 Nisan 2009, 15:36
Özür dilemene gerek yok kardeşim sen gördüklerini yazdın bizde fikrimizi yazdık problem yok
Bekliyoruz seni aramızda görmeyi
korkut abi benden büyüksündür kesinlikle saygısızlık yapmak istemem ama ben sadece hani gördüklerimi yazdım! içki içmeye gitmiyoruz falan???
bilmiyorum ya bence kırıcı... beni üzdü yani tamamen iyi niyetimle yazdım inan... ben kimseye zaten içki için veya niye orası içkili falan dedim mi??? demedim demeyede hakkım yok... zaten o gün bi dünya muhabbet ettik az çok neyi söleyip neyi sölemicemi tahmin edersin diye düşünüyorum
ana sayfada gördügün kask ların olguğu yere masalar kurulacak deniz kenarı yani içerde olmuçaz zaten sığmayız
bekleriz kardeşim güzel bir gün dileğiyle
olur gürkan abi çok güzel olur hatta inşallah fazla rüzgar olmaz... dışardaki masalarıda gördüm sol tarafta kalıyo
-
04 Nisan 2009, 15:45
korkut abi benden büyüksündür kesinlikle saygısızlık yapmak istemem ama ben sadece hani gördüklerimi yazdım! içki içmeye gitmiyoruz falan???
bilmiyorum ya bence kırıcı... beni üzdü yani tamamen iyi niyetimle yazdım inan... ben kimseye zaten içki için veya niye orası içkili falan dedim mi??? demedim demeyede hakkım yok... zaten o gün bi dünya muhabbet ettik az çok neyi söleyip neyi sölemicemi tahmin edersin diye düşünüyorum
olur gürkan abi çok güzel olur hatta inşallah fazla rüzgar olmaz... dışardaki masalarıda gördüm sol tarafta kalıyo
Bak kardeşim ben sana kırıcı bir laf söyledim haddim değil demişsinki gülücüğü işaretledim. bende gülücüğü işaretledim.Özür dilerim diye yazmışsın bende özür dilemene gerek yok sen gördüklerini yazmışsın dedim senide aramızda görmeyi istiyoruz dedim bunlar kırıcı yazılarmı sence değil .Sende bana kırıcı şeyler yazmışsın diyorsun .
Düzeltiyorum kırıcı laf asla söylemedim
-
04 Nisan 2009, 15:51
Bak kardeşim ben sana kırıcı bir laf söyledim haddim değil demişsinki gülücüğü işaretledim. bende gülücüğü işaretledim.Özür dilerim diye yazmışsın bende özür dilemene gerek yok sen gördüklerini yazmışsın dedim senide aramızda görmeyi istiyoruz dedim bunlar kırıcı yazılarmı sence değil .Sende bana kırıcı şeyler yazmışsın diyorsun .
Düzeltiyorum kırıcı laf asla söylemedim
Görüş açıları farklı sanırım abi... kapatalım en iyisi çiçekte uzattım bak
-
04 Nisan 2009, 15:55
-
04 Nisan 2009, 15:56
lütfen konuyu dehiştirin arkadaşlar
:
-
04 Nisan 2009, 16:01
Görüş açıları farklı sanırım abi... kapatalım en iyisi
çiçekte uzattım bak
Çılgın Sana özel mesaj attım .
-
04 Nisan 2009, 16:02
lütfen konuyu dehiştirin arkadaşlar
bencede
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
04 Nisan 2009, 16:43
ne oluyoo burdaaa selam millet
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
04 Nisan 2009, 16:47
A.s caner ne yaptın kayıptın
-
04 Nisan 2009, 23:03
AVCILAR sahil mangal olayını 18 nisan cumartesi ye erteliyoruz hava durumu ve katılım dolayısıyla bilginize
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler