caner nerde nezaman avcılar mı avcılar uyar ben ilhan1154ü kapar gelırım büük ihtimal ama tam belırlessın bana yaz yada bı topac ac noluo bızım buralara gelıosunuz
herkezı derdı baska oluo restaurantı gectım garipçeye sıgamıcaz bız bu gıdıste
caner nerde nezaman avcılar mı avcılar uyar ben ilhan1154ü kapar gelırım büük ihtimal ama tam belırlessın bana yaz yada bı topac ac noluo bızım buralara gelıosunuz
herkezı derdı baska oluo restaurantı gectım garipçeye sıgamıcaz bız bu gıdıste
bende gelmek istiyorum ama makine yok. offf süper olurdu yaaa. ulen bi motor alamadım yaaa parasızlığın gözü kör olsun.
geliyosun... dogru cevapmı?
hayatım seslenmeye gerek yok yukarıdaki linkte guup sürüşü işaretleri yer alıyo öncü işaretlerle komut veriyo aradan arkaya dogru aynı işaret belirli aralıklarla devam ediyo en arkadakinin bile görmesi saglanıyo artcı ve öncü arasındaki irtibatı ise kesici dediğimiz arkadaşlar saglıyo görevli arkadaşlara dikkat edilir ve belirlenen düzenekte devam edilirse çok eglenceli bi sürüş olur
artcı olabilecegin bi arkadaşın varmı bakteri?
yoksa buluşma noktasına gel artcısı olmıyan biri seni alıcaktır kaskın yanında olsun ama
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
görüşmek için avcılar ambarlı sahil uygun bir mekan
ben gelecegim fakat motosikletimi sattıgımdan dolayı yaya olarak gelecegim.
boş birisi olursa kaskımı yanıma alırım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
artcı olabilecegin bi arkadaşın varmı bakteri?
yoksa buluşma noktasına gel artcısı olmıyan biri seni alıcaktır kaskın yanında olsun ama [/QUOTE]
ilgine tşk edrim cadı. fakat bir sorun daha var. benim kaskım da yoookk acaba artcı kaskı olan varmı? ( cokmu şey istedim)
gördüklerimi anlatırım ama ?? apaçimiyim falan dıodunda gecen bızım ewın ustunden teker yaparak gecıodun arkandan bagırdım stopie yaptın selam verdın sonra pati yaptın 2.vitese gecıncede gene tekere kalktın bunları solemımmm
ilgine tşk edrim cadı. fakat bir sorun daha var. benim kaskım da yoookk acaba artcı kaskı olan varmı? ( cokmu şey istedim)[/QUOTE]
galiba kaskı olan varsa getırır ya merak etme inş wardır
kask şart
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)