[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
Reklamlar
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
Haydi bakalım ....
Aşkı olurmu öyle şey ....
Keşke her çift sizin gibi olsa nerdeeeeee
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Keşke her çift sizin gibi olsa nerdeeeeee
katılıyorum korkut abi ne çiftler var siz örnekbirçiftsiniz bnim gözümde MAAŞALLAH ALLAH daimi etsin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
STeReO adlı üyeden alıntı
işte özlediğim başlık
stereo bu sene durmak yok
barsgamze adlı üyeden alıntı
inşllh hep beraber gideriz
inşallah
Lucifercod adlı üyeden alıntı
cadı bşi soracam senin süpürgenin yakıtı nasıl az yakıyosa bende alayım be
benzinmi mazotmu yoksa başka bişemiii depo kaç litre bide
hee bide şey yüksek hızda seyrederken nasıl duruyorsun??
bu üçünün cvbını istiorum tessekurlerımı sunuyorum
bu konu ile ilgili tüm sorularına yanıt bulabilecegin bi makale hazırlıyım en iyisi ben
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
Bizide üzüyorsunuz artık lütfen değiştirirmisiniz bu konuyu
İnanın kendimi motosikletin altına ateceğim aaaaaa
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
stereo bu sene durmak yok
inşallah
bu konu ile ilgili tüm sorularına yanıt bulabilecegin bi makale hazırlıyım en iyisi ben
bekliyom
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Burçin Ablacığım sana bir şey söyliyeyimmi
-
Burçin Ablacığım sana bir şey söyliyeyimmi
tabıkı senı dınlıyorum
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
Burçin&İlker adlı üyeden alıntı
tabıkı senı dınlıyorum
O gün polenezköyde biribirinizin gözlerinizin içine bakıyordunuz her çift bakmaz öyle siz bir birinize aşıksınıııııııııııııııııııııııız.... Böyle yaparak sadece harbiden bizleri üzüyorsunuz yapmayın böyle
-
-
[QUOTE=korkut 250;1473328]O gün polenezköyde biribirinizin gözlerinizin içine bakıyordunuz her çift bakmaz öyle siz bir birinize aşıksınıııııııııııııııııııııııız.... Böyle yaparak sadece harbiden bizleri üzüyorsunuz yapmayın böyle[/QUOT
tabıkıde ama bazaen oluyor boyle seyler işte uzulmeyın alıskınız bız
-
selamlar
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
Haydi arkadaşlar hep beraber Burçin&İlker, İlker&Burçin gezisi düzenleyelim başka türlü olacağı yok
-
-
-
-
oh dıyelım hep beraber ozman kapatalım konuyu bu arada arkadaslar bu kahvaltı ısınden haber varmı ya pazar gunu olandan
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler