[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
02 Nisan 2009, 21:50
iyi akşam lar arkadaş lar avrupa yakası buluşma yeri değiştimi ya.dolma bahceydi
Reklamlar
-
02 Nisan 2009, 21:53
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
02 Nisan 2009, 21:54
Akileos adlı üyeden alıntı
iyi akşam lar arkadaş lar avrupa yakası buluşma yeri değiştimi ya.dolma bahceydi
pazar günü sahil kalabalık olucağını düşündük onun için maslak yönünden gidecehiz birde leven ten katılacak arkadaş lar ve karşıdan gelen arkadaşlar için uygun görüldü sorun teşkil etmez heralde sana
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
02 Nisan 2009, 21:59
abi niye ole diyon önceden inönü stadının karşısında toplanılacak tı .bak ben bugun gördum bp yiii nezaman değiştiki.gerçi benim için daha iyi dahay yakın
-
02 Nisan 2009, 22:01
abi niye ole diyon önceden inönü stadının karşısında toplanılacak tı .bak ben bugun gördum bp yiii nezaman değiştiki.gerçi benim için daha iyi dahay yakın
takılıyorum ya bende şimdi gördüm değiştirmişler güzergah o yol üzerinde olduğu için dolmabahçe ters oluyodu bide karşıdan gelen arkadaşlar olacağı için...
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
02 Nisan 2009, 22:04
selam millet
levent bp yi bi tarif edermisiniz bana size zahmet ??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
02 Nisan 2009, 22:05
evet ama akadar kişiyi o bp alırmı onu bilmiyorum yol kenarında ki değilmi.biraz ufak gibi ama hadi gelsede hep beraber bi dolaşsak ya
canercamalan adlı üyeden alıntı
selam millet
çok basit kardeş zincirli kuyudan maslak tarafına giderken etiler girişinde hemen yokl kenarı
-
02 Nisan 2009, 22:08
selam millet
leventte nasıl tarif ama
-
02 Nisan 2009, 22:09
evet ama akadar kişiyi o bp alırmı onu bilmiyorum yol kenarında ki değilmi.biraz ufak gibi ama hadi gelsede hep beraber bi dolaşsak ya
çok basit kardeş zincirli kuyudan maslak tarafına giderken etiler girişinde hemen yokl kenarı
oky
E-M-R-E hah hah ha be emre abi naber nasılsın
-
02 Nisan 2009, 22:12
iyi canerim sen nasılsın ? inanmıcaksın 10bin bakımından bu yana servise girmedim bu bi devrim 14bin oldu bu hafta sonu bi gidicem artık arayı açmayalım
-
02 Nisan 2009, 22:13
-
02 Nisan 2009, 22:13
herkeze iyi akşam lar beyler ben kacar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
02 Nisan 2009, 22:14
iyi akşamlar gürkan abi bende birazdan vadiye geçicem K.V.Pusu geçen dikkatimi çekti diyorum ne bu aşk meşk e girdi pembe dizi ye cevirmesinler falan bi aktım yönetmen değişmiş bayan olmuş
-
02 Nisan 2009, 22:17
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
02 Nisan 2009, 22:18
aleykümselamm korkut abi
-
02 Nisan 2009, 22:19
iyi akşamlar gürkan abi bende birazdan vadiye geçicem
K.V.Pusu geçen dikkatimi çekti diyorum ne bu aşk meşk e girdi pembe dizi ye cevirmesinler falan bi aktım yönetmen değişmiş bayan olmuş
evet ya pusu gitti brezilya aşk dizilerine cevirdiler
aleykum selam korkut hoşgeldin
-
02 Nisan 2009, 22:20
evet ya pusu gitti brezilya aşk dizilerine cevirdiler
aleykum selam korkut hoşgeldin
ahh şimdi içimi dökerdim ama neyse ne yerii ne zamanıı
-
02 Nisan 2009, 22:25
ruckerpark adlı üyeden alıntı
Aslında gelip sizlerle tanışmak çok isterim ama istanbul korkutuyor biraz beni :(
bursa tarafından gelen arkadaşlarla irtibata geçersen yalnız gelmeiş olursun arkadaşım
haklısın güzergahta terslik vardı dolma bahçede buluşup beşiktaş maslak yapmak kulagı ters tutmak gibi oldu. böylesi sanırım hekes için daha uygun olucak hee söylemeden geçemiycem ana sayfadaki değişikliklere gösterdiğin dikkat için ayrıca teşekkürler.....
kırmızı kırmızı yazdıgım uyarıları görmeyen arkadaşlara selam olsun
selam millet
bak yukarıda link varcanercim tıklarsan güzergahıda net olarak görmüş olursun
korkut 250 adlı üyeden alıntı
herkeze selamlar
hogeldin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
02 Nisan 2009, 22:26
buldum ablacım saol
http://maps.google.com/maps?f=q&sour...06866&t=h&z=18
SSK LEVENT DİSPANSERİ NİN ORDA B İŞARETİ VAR ZATEN ORASI ZİNCİRLİKUYUDAN GİRİŞ YAPILIYOR
-
02 Nisan 2009, 22:28
rica ederim .hem böyle daha iyi oldu bana da yaklaşmış oldu.ama bir sorun var eger burada kiherkez gelirse orası bizi alırmı birde tam cadde uzeri sorun teşkil etmesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler