[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
vallahi türkiye de katılacagım ilk gezi olucak
zaten bahsettikleriniz ve forumda ki sohbetleriniz sizlerin ne kadar neşeli ve cana yakın bir ekip oldugunuz anlatıyor.
zaten bu ekiple birlikte olmamak ve sizlerle birşeyler paylaşmamak en büyük kayıp olucaktır diye düşünüyorum.
Reklamlar
-
barsgamze adlı üyeden alıntı
zaten bahsettikleriniz ve forumda ki sohbetleriniz sizlerin ne kadar neşeli ve cana yakın bir ekip oldugunuz anlatıyor.
zaten bu ekiple birlikte olmamak ve sizlerle birşeyler paylaşmamak en büyük kayıp olucaktır diye düşünüyorum.
O sizin güzelliğiniz sıcakkanlılığınız Bende paylaşamamanın acısın pazar günki gezide anladım insan kaçırdıklarına yanıyor gerçekten en yakın geziye bekleriz
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Bence kesinlikle katılmalı kesinlikle bu grubun havasını sende solumalısın burda tüm anlatılanları bir kenara koy ve bu grupla bir gün geçir işte o zaman bana gelip diyeceksinki topicte ne anlatılmak istenmiş çok iyi anladım .... Burada gördüklerin gerçek anlamda aile gibidir ve şu kadarını söyleyebilirimki sanıyorum eşimde buna katılacaktır, ben uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Mt dekilerle geçen zamanlara kadar
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
şu an bile yazdıklarınızdan bunu bana hissettirdiniz?? şimdiden teşekkür ederim gezide sizlerle beraber olunca sizlerden kopamıyacagıma inanıyorum
bu pazar fuara gidilicek dimi ona göre program yapıcam tabi hep baraber gideceksek nerde buluşup gidecegiz???
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
ağlatacaksınız beni he
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
-
işte özlediğim başlık
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
inşllh hep beraber gideriz
-
inşllh hep beraber gideriz
inş allah ogune kadar kaza bela vermesınde hep beraber olalım
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
burdan şu cıkıyor ilker ortaya yazıyor sen üstüne alıyorsun desem kurtarabilirmiyim
iii kurtuldun neyse
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
-
kendimden şüpelenirim ilker abden şüpelenmem kesinlikle burçin abla senin olduğun yerde ilker abinin yüzündeki mutluluk ifadesini farkedebiliyorum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Lucifercod adlı üyeden alıntı
cadı bşi soracam senin süpürgenin yakıtı nasıl az yakıyosa bende alayım be
benzinmi mazotmu yoksa başka bişemiii depo kaç litre bide
hee bide şey yüksek hızda seyrederken nasıl duruyorsun??
bu üçünün cvbını istiorum tessekurlerımı sunuyorum
Israr etme teknik bilgi vermiyorrrrr
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
Haydi bakalım ....
Aşkı olurmu öyle şey ....
oluyormus demekkı......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler