yayınlamadım vardı topikte bende sadece kendim baktım çokmu bencilim neyim [/QUOTE]
yayınlamadım vardı topikte bende sadece kendim baktım çokmu bencilim neyim [/QUOTE]
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Bu kizlar ne kadar seviyolar yahu dil cikartmayi???bayan dedigin agir olur yaw biraz Aaaa cadi sen varya herkesi bozdun saniyorsamki....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
katılım baya iimiş... bende gelmek istiyorum...
evet bizdede var ve bu arada biz geldık caddebostandaydık ordan dedık safak biz ve aparat ideal tepenıjjn orda çamlık cafe var çay ıcelım dıye oraya gelırken bostancıdan sonra bir kaza olmus arkadaslar kötüydü:(:(:(:(
biraz< moralimiz bozuldu ondan sonra caylarımızı içtik ve evlere dagıldık
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
cok güzel bir aksamdı.kaza moralimizi bozdu biraz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
walla gıt gide moralım bozulmaya basladı bu benım motor gelmıcek herhalde
topağı unuttuk bee gazlamakdan
valla çok yorgunum millet ben yatar herkeslere iyi gcler
Herkese günaydın millet....
Ne çok uykucusunuz yaa saat 10 kimse yok
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
Günaydın arkadaşlar.Dün akşam 7:30 gibi c.bostandan geçtim.kimse yoktu.Ancak vaktimde yoktu.Parkdan geçip devam ettim.
günaydın....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)