[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
burçin sen neden köprü fobisine sahipsin uçucağını felan sanıyosan seni motora bağlıyalım
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
1.kopruden gecirir hemde tek teker muahahahaa
-
şaka yapmıyorum nedenini merak ediyorum sadece..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
gunaydin 4 teker delisi
alisirsin anam alisirsin
Günaydın lijoluna
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
günaydın herkese . .
Günaydın Emre
Burçin&İlker adlı üyeden alıntı
valla ya koprude bırakıcam kalbimi ondan sonra napıcaklar bakalım bensiz
cok komiksin şakacı şey
Ozaman tü p geçit yapılınca rahat rahat geçersin rüzgar hiç olmaz diyorlar
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
1.kopruden gecirir hemde tek teker muahahahaa
hehe cok komiksin arkadaşım
şaka yapmıyorum nedenini merak ediyorum sadece..
onu ilkere sorucaksın suanda kadar gecen gun harıcınde 1 kere kopruden gectım oda feci ruzgar vardı korktum ve bırdahada gecmedım taki mt ailesinin baskısına kadar
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
ben o köprüden kar yağarken geçtim 116 kg scooterla hiç ölcem hissine kapılmadım en fazla bariyerlere girerim arabalar üzerimden geçer felan diye düşündüm korkma yani
günaydın koray bu arada fotoları ekledinizmi darulaceze ?
-
-
-
ne zamandır şöyle güzel bi balık yemiyodum. bir aksilik olmazsa bende sarıyerden aranıza katılabilirim. =)
-
Burçin&İlker adlı üyeden alıntı
bu arada hem sana hemde arkadaşlarla paylaşayım pazar günü eve gittim annem çok kötü bişey oldu dedi
eve girer girmez ne oldu diyorum söyleyemiyo en sonunda söyledi laptop'uma su dökmüşler beynimden vurulmuşa döndüm
flim izlemek için almış kardeşim yanına da su bardağını koymuş
çarpışmı ne olduysa gitti canım bilgisayarım
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar ...
günaydın ilker . .
-
Günaydın arkadaşlar ...
günaydın aşkım
bu arada hem sana hemde arkadaşlarla paylaşayım pazar günü eve gittim annem çok kötü bişey oldu dedi
eve girer girmez ne oldu diyorum söyleyemiyo en sonunda söyledi laptop'uma su dökmüşler
beynimden vurulmuşa döndüm
günaydın ilker . .
aaaa geçmiş olsun yazık oldu galiba :(
-
eve girer girmez ne oldu diyorum söyleyemiyo en sonunda söyledi laptop'uma su dökmüşler
günaydın ilker . .
Günaydın E-M-R-E cim sende geliyorsun değilmi Garipçeye
-
-
-
Sanada bebeğimmmm....
şimdimi aklına geldı askım gunaydın demek
-
Günaydın E-M-R-E cim sende geliyorsun değilmi Garipçeye
Vay günaydın ilker abi nasılsın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
günaydın millet güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepinize
Lucas adlı üyeden alıntı
Çalışmıyor olursam geliriz inşallah..
gelirsen çok seviniriz lucas hem bu bahaneyle senide tanımış oluruz
kameraman adlı üyeden alıntı
günaydın insanlar.yaw listede benim adım neden yok
listede adın olması için eveti işaretlemen gerekiyo kamereman
poyraz06 adlı üyeden alıntı
11 12 nisanda da sınav varmış yaw işallah benimki 11 ine gelirde katıla bilirim inşallah
ne sınavı poyraz?
dark_face adlı üyeden alıntı
ne zamandır şöyle güzel bi balık yemiyodum. bir aksilik olmazsa bende sarıyerden aranıza katılabilirim. =)
balık bahane muhabbet şahane bekliyoruz dark_face
geçmiş olsun emre
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
sabah sabah aklıma bir soru takıldı özellikle çağlanın cevaplamasını bekliyorum
hamam böcekleri terlermi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler