[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
canımız sağolsun ;) bnmde yaş tutmuyor seneye inş
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
off offf offf katılıma bakk valla hey maşallahh bu kadar kişiylee toplu sürüşş bakalım nasıl olucakk...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
süpper olucak süppper ALLAH izin verirse havalar güzel olursa değmeyin keyfimize
İnşallah dediğin gibi olur caner
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
temennimiz budur hakkımızda hayırlısı olsun ;)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
olsun görürler bizide ozaman
abi bu araç olayını nasıl yapıcaz ben bir motora atlarım da annem ve cimcime için bişiler ayarlıyabilirsek eğer onlar da gelicekler ayarlıyamassak artık ?
görevli arkadaşlar daha önce defalarca toplu sürüşe katılmış motosiklet ve uzun yol deneyimi olan arkadaşlar ancak gezi tarihine daha çok var şimdiden isim açıklamak çok uygun olmaz bir önceki akşam yada buluşma noktalarında zaten açıklanıcak
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben silindim direk
herkeze merhabaa
Merhaba hoşgeldiniz..
Bencede sürüşü ciddiye alsak iyi olur fuar buluşmasında çok dağanık oldu,
bilmeyen arkadaşların kortej sürüşünü okumalarını tavsiye ediyorum...
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
selamlar mi,llett
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)