[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)
-
26 Mart 2009, 09:32
Günaydın herkeze
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
26 Mart 2009, 09:35
By_StaR adlı üyeden alıntı
ben Egeden GEldim Dün, 12 Nİsandada SizinLe Takılırız yalnız şu buluşma saati biraz erken gibi :S
herkese günaydın
by star herkesin altında büyük cc li motor yok cogumuzun altında scooter var o yüzden biraz erken buluşup hem daha çok vakit geçirmemiz için bu saatler
arkadaşlar bir bilgi isticem sizlerden
benim zat 150 yi kanuni seyhan 250c ile takas yapmayı düşünüyorum sizler bu motor hakkında ne diyebilirsiniz???
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
26 Mart 2009, 09:38
barsgamze adlı üyeden alıntı
herkese günaydın
by star herkesin altında büyük cc li motor yok cogumuzun altında scooter var o yüzden biraz erken buluşup hem daha çok vakit geçirmemiz için bu saatler
arkadaşlar bir bilgi isticem sizlerden
benim zat 150 yi kanuni seyhan 250c ile takas yapmayı düşünüyorum sizler bu motor hakkında ne diyebilirsiniz???
Kafa kafayamı takas edeceksin üste para falan
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
26 Mart 2009, 09:40
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
26 Mart 2009, 09:44
hell24 adlı üyeden alıntı
günaydın arkadaşlar....
Günaydın cem
-
26 Mart 2009, 09:45
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Kafa kafayamı takas edeceksin
üste para falan
kafa kafaya takas edicem
vallahi ilk çıktıklarında honda motoru var diye bir söylenti duymuştum
forumda araştırdım bayagı şikayeti olan vardı ama olmayanda vardı
sence ne yapayım????
-
26 Mart 2009, 09:49
Günaydın cem
günaydın korkut naber...
ya bu cadıyı artçı alan arka jantı eline alıyor hayırdır...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
26 Mart 2009, 09:50
kafa kafaya takas edicem
vallahi ilk çıktıklarında honda motoru var diye bir söylenti duymuştum
forumda araştırdım bayagı şikayeti olan vardı ama olmayanda vardı
sence ne yapayım????
Seyhan 250cc iyi motosiklettir Ama motosikletten anlayan birisiyle git yada tanıdığın bir motosikletçiye götür baktır herhangi bir problem yoksa takas et derim.
günaydın korkut naber...
Yok Cem onu eve bıraktıktan sonra başıma geldi. yağmurun ve suyla dolmuş derin çukurun azizliği
-
26 Mart 2009, 09:56
[QUOTE=korkut 250;1486634]Seyhan 250cc iyi motosiklettir Ama motosikletten anlayan birisiyle git yada tanıdığın bir motosikletçiye götür baktır herhangi bir problem yoksa takas et derim.
motor daha 4000 km de vitesli kullanamıyor diye takas istedi motor yatıyor üzerinde brandası örtülü bence ufak tefek masraf haricinde masraf cıkmaz diye düşünüyorum
-
26 Mart 2009, 10:03
[QUOTE=barsgamze;1486639]
Seyhan 250cc iyi motosiklettir Ama motosikletten anlayan birisiyle git yada tanıdığın bir motosikletçiye götür baktır herhangi bir problem yoksa takas et derim.
motor daha 4000 km de vitesli kullanamıyor diye takas istedi motor yatıyor üzerinde brandası örtülü bence ufak tefek masraf haricinde masraf cıkmaz diye düşünüyorum
Eğer dediğin gibi üste para istemiyorsa hiç düşünme değiştir derim Sen vitesli kullanabiliyorsun değilmi????
-
26 Mart 2009, 10:06
bencede zat rahat ve konforlu olduğu kadar sıkıntılı bir motor...
ayrıca vitesli motorun kullanımı her zaman daha zevklidir.
-
26 Mart 2009, 10:09
evet biliyorum daha önce yurtdışında yaşarken cbr 600 vardı bende
ama hiç chopper tarzı kullanmamıştım
ama sizin tavsiyelerinize uyarak motoru takas edicem hem daha rahat motor diye düşünüyorum korkut ve hell sagolun
-
26 Mart 2009, 10:12
evet biliyorum daha önce yurtdışında yaşarken cbr 600 vardı bende
ama hiç chopper tarzı kullanmamıştım
ama sizin tavsiyelerinize uyarak motoru takas edicem hem daha rahat motor diye düşünüyorum korkut ve hell sagolun
ewet rahat motordur ama genede sen bir ustaya göstermeyi ihmal etme...
-
26 Mart 2009, 10:17
dostum vallahi zat aldıgımdan bu yana nerdeyse 1000 tl den fazla masraf yaptım herşeyi değiştirmeme ragmen halen sorunlar yaşıyorum
bende bide farklı bişey denemek istiyorum zaten tamirci olan bir arkadaş var onla gidicem artık motoru o denicek bana al derse alıcam hayırlısı artık
-
26 Mart 2009, 10:24
dostum vallahi zat aldıgımdan bu yana nerdeyse 1000 tl den fazla masraf yaptım herşeyi değiştirmeme ragmen halen sorunlar yaşıyorum
bende bide farklı bişey denemek istiyorum zaten tamirci olan bir arkadaş var onla gidicem artık motoru o denicek bana al derse alıcam hayırlısı artık
Şöyle bir durumda var bana tamirci olan bir arkadaş söylemişti çin malı scoterlar otomatik vites olduğun dan daha fazla sorun çıkartır özelliklede devamlı rampa çıkarsan dedi.ama viteslilerde vites küçülterek motosikletin rahatlama imkanı var dedi. senin için hayırlısı olur inşallah
-
26 Mart 2009, 10:30
-
26 Mart 2009, 10:33
hadi hayırlı olsun artık bi tur verirsin...
-
26 Mart 2009, 10:34
herkesciklere günaydın
günaydın korkut naber...
kilo vermem lazım agır geliyorum sanırım
hayırlısı olsun barsgamze...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
26 Mart 2009, 10:36
herkese;
GÜNAYDIN
-
26 Mart 2009, 10:36
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
herkesciklere günaydın
kilo vermem lazım agır geliyorum sanırım
hayırlısı olsun barsgamze...
Günaydın arkadaşlar..Süpürge çok yakmaya başladı heralde
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler