ARKADAŞLAR baharı kros la karşılama toplaşması yapıcaz iki arkadaşımız da hakemlik yapacak onlarııda destek gerekirse köstek olmak isteyenler ayın 15 inde pazar günü saati ve toplanma yerini yarın açıklayacağım saygılar bizden
ARKADAŞLAR baharı kros la karşılama toplaşması yapıcaz iki arkadaşımız da hakemlik yapacak onlarııda destek gerekirse köstek olmak isteyenler ayın 15 inde pazar günü saati ve toplanma yerini yarın açıklayacağım saygılar bizden
toplanma saat 10 da narlıdere akm önü hareket 10 15 de akm şehitliğin karşısı
by K@d@k@L
bizde katılabiliyoz mu naci abi illa kros mu olcak
arkadaşlar unutmuşum oğuz çatal yarışmaya 17 sırt 35 motor numarasıyla start alıcak bilginiz olsun şimdiden ona başarılar diliyorum
by K@d@k@L
millet uyuyormu nerde bu çılgın gençler hiç sesleri çıkmıyor kışta geçti ama neyse uyuyorlar galiba uyandırmayalım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
ver gazı sami abi
ama ben gidemicem malesef sizlere iyi eğlenceler
az sonra zenginim sami abi 6 tutturursam hemen yarın sana bi tane KTM 900 Enduro alıcam turuncu pazar günü show yaparsın
olmadı sami abi gene bişey yok olan bizim 6 liralara oluyo herhafta şans yok bizde gökten madonna yağsa bize micheal jakson düşer
ya eküler olmadan tadıda fazla çıkmaz ben size çok alıştım ya siz olmayınca sanki bende bi eksiklik var gibi geliyor.mesela SAMİ kaskkım ERMAN eldivenim (M)WERT montum gibi anlatabildimmi bilmem yani sizlerle sizin gençliğinizle kendi yaşlılıgımdan KOKTEYL yapıyorum daha zevkli oluyor.KARDEŞLERİM eksilince fazla tadı olmaz AMA her zaman ki gibi SESSİZ CO yanımda beni ASLA yalnız bırakmaz.sizde bırakmazdınız ama demekki işiniz var neyse bir dahakine
slm arkadaşlarr..
geç kalmayın naci abi fazla beklemeyi sevmez ona göre.ok.
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
oğuz abi valla kaçırmazdık biliyosun yağmur çamur demiyoz sırf seni görmek için bile olsa gelirdik ama ermanında dediği gibi bikere laf ağazdan çıkınca olmuyo sende bizim için vazgeçilmezsin gıkımı çıkarmadan nereye demeden 1000km gelririm arkandan ama bu seferlik böle olsun size iyi eğlenceler bol rüzgarlar
arkdaşlar 2 sorum olcakk krosum urlada nereye gelcekk
2.si cesur abi nerelerde ya hiç sesi çıkmıo bu haftaa bi problem mi var
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
fotoları istiyoruz)
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
evet resimler geliyor,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)