ben açlıktan ölürüm yemeden duramam
draggt bence dediğin en güzeli orda dağılıp sonra belli bir saatte tekrar buluşup yolumuza döneriz en iyisi bu .
herkez istediğini yapar en azından
geliyorum
belki
ben açlıktan ölürüm yemeden duramam
draggt bence dediğin en güzeli orda dağılıp sonra belli bir saatte tekrar buluşup yolumuza döneriz en iyisi bu .
herkez istediğini yapar en azından
enjoy your ride and enjoy forever
mrb arkadaslar siteye yeni üye oldum olursa ins bende gelmek istiyorum,çok istiyorum toplu sürüş yapmayı..neyse arkdaslar grsmk üzere
egeli arkadaşım hoşgeldin.. tanışma topicine yazmamışsın ama olsun bu topici canlandırmışsın.. bende yarım ayvalıklı olarak egeli sayılırım.. tekrar hoşgeldin..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
hoş bulduk abi ama acayip moralim bozuldu ya ayın 4 ünde acık öğretim sınavım vardı o aklıma geldi ve bütün plan yattı ne yazıkki
yani hoşbulduk
gelemiyorum size keyifli sürüşler bol ve içeriği genel muhabbetler...
[B] 34 EA 6?3?[/B]
merhaba arkadaşlar çok güzel bi gezi olucağindan bende gelebilirim ve şile ilkbaharda çok güzel olan bi yer fakat benim yol tercihim beykoz şile orman yolu olmalıdır çok keyfe değer bi yoldur sizde uygun gorursenız tabi.
kemalocak34 zaten buluşutuğumuzda hepsinin kararını vermiş olacağız. senin söylediğin güzergahı ben bilmiyorum ama bilen varsa hemen yorum gelecektir.
Gidiş rotası olarak düşünülebilir, önce Beykoz sonra orman köyleri, Polonez köy sonra Şile... düşünülebilir ama rota biraz uzayabilir.
draggy bence polonez köy yolundan gidelim orayı zaten çok merak ediyorum.
ama yolu o tarafı bilen sizsiniz sizin belirlediğiniz yollardan gidelim
arkadaşlar ne zaman nereye gideceginize karar verdiniz mi?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
4 nisan ok gelebiliriz sanırım
sizide garipçeye bekleriz 12 nisanda
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Offf yaaa, evlilik hazırlıklarından fırsat bulabilirsem bende gelmeyi çok istiyorum arkadaşlar
Gelmeye çalışacağım bende....
..::.. GO ..::..
eeee artık tarih verin yani uzadı da uzadı olay
:bounce:
bugün yarın yeni dopah açılır.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
eğer ben işlerimi yoluna koyabilirsem size seve seve rehberlik yapabilirm köy yollarında hatta sabah ve öğlen yemek için çok güzel restorantlar biliyorum hemde hasaplıyanlız geziden once buluşma yapıcakmıssınız fakat benım haberım yok bellimi tarihve zaman?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)