geliyorum
belki
Bence de özellikle Şile-Ağva arası motorla mükemmel gidilecek yollar
..::.. GO ..::..
kandırada sarısu diye bir yer var 7/8 km kumsalı olan mangal yapmaya keyif yapmaya çok müsait çevresindede yerleşim olmadığı için rahat olur aklınızda olsun
oo ! bende ehliyet yok uzun yol tecrübem var ama neyse istenmiyoruz
en iyisi ben maç topiğine bakim açılmışsa
[B] 34 EA 6?3?[/B]
tarkan dostum güzel bir sayfa açmışsın.tebrikler.keşke yolunuz egeye doğru kaysa da bende katılsam aranıza.ama sağlık olsun yazı beklicez artık
koray abim de katkısız bırakmamış sağolsun.draggy de destek vermiş ve ortaya süper bişi çıkmış.inşallah güzel bir gezi olur.nisan olursa belki artçı olarak koray abime takılabilirim ama şuan bişi demek çok erken
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
oooo ilker hoşgeldin hallet artık şu modemi ya özlettin kendini bak
ya evet saolsunlar yanlız bırakmadılar beni burda
artık yeri belirleyip yeni topic açmak lazım ama yer bir türlü bulamıyoruz
buluyoruz da karar veremiyoruz...
enjoy your ride and enjoy forever
şileye gidelim, fakat çok iyi organize olmamız lazım, gruğtan kopmalar olmamalı. Bir kere bir gruba katılmıştım, motorlar şöyle honda shadow 1300, bmw 1150r, triumph rocket III, suzuki m800, bmw 1200S, asya as125t( Benim motorum oluyordu kendisi) Motoru benzinciye bırakmak zorunda kalmıştım. Sağolsun bmwli bir arkadaş beni artçısı yapmıştı
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
marka model din dil ırk boy pos yeni eski kücük cc büyük cc tanıdık tanımadık kım varsa gelsin denılıyorsa ben ve artcı oğlum kabul edersenız gelıriz.
estafurullah askon, tabikide gelebilirsiniz. Fakat kask zorunlu. Maksimum koruma olursa daha iyi olur. Güzel bir organizasyon olacak. Ön buluşmamızda organize olacağız.
Sabırsızlıkla bekliyorum, bu yağmurlar iyice canımı sıktı, cuma günü motoru yaıkattım, ekstra temizliği ile uğraştım, cumartesi Koryalarla buluşacağız fena yağmur yağıyor, sıkıldım artık şöyle güneşli bir havada uzun yol yapmak istiyor canım
draggy al bendende o kadar abi.. sıkıldım artık darıca içinde ve yanlız dolaşmaktan.. hız meraklısı değilim ama arık 80 nin üstünde nasıl gidiyor görmek istiyorum umarım ayın 4 ünde pırıl pırıl olur hava..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
o zaman şile olsun beyler şileye gidelim ne dersiniz okeylersek ona göre ayarlamalara başlayalım
ayrıca belli bir hız limitinin üstüne çıkılmayacak tecrübeli olanlar var tecrübesiz olanlar var büyük küçük motorlu arkadeaşlar gelecek herkezin birbirinden kopmadan sağlıklı ve güzel bir gezi yapacağız
hep birlikte gidip hep birlikte güzelce yol yapacağız
arkadaşlar yerimiz şile nisan 4 olsunmu
tamasa başlık filan değiştireyim ya da yeni topic açalım
katılımcı listesi filan olsun yani.
ben beceremedim de acemilikten
Şilede gideceğimiz restorant var mı? Varsa arayıp konuşalım, daha önce gitmiş arkadaşlar güzergahı bize bildirsin. Birde sabah erken çıkalım hava kararmadan dönelim bence. Ey mt siz ne dersiniz?
evet erken çıkalım şilede illa yemek yiyecek bir yer vardır tabiki ama bilen birileri varsa cousinecruis in dediği gibi önceden haber verelim
yokmu bilen birileri şiledeki restoran ya da kendin pişir kendin ye
Valla ya 150, 170 le giderken ben 80 le en arkadan gidiyordum. Baktım yol ayrımına gelmişim. Girdiğim yol yanlış yolmuş allah büyük honda 1300vtx li arkadaşta o yoldan gitmiş o da kaçırmış grubu sağa çekmiş telefon ediyordu arkadaşlara. Sonra döndük beraber. Benzinciye bıraktık motoru.
Çok güzel dakikalardı.
He birde grupta ducati 999 vardı modifiyeli
eğer kimse çıkmazsa bir restorant bulup arayıp konuşurum. Yemeğe fazla zaman ayırmayalım, sadece foto çekmek için duralım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)