Anket: bu geziye geliyormusunuz
- Katılımcı sayısı
- 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması
Reklamlar
-
Önce erkenden bir buluşma yaparız, yol durumunu duracağımız yerleri belirleriz. Güzergahı çizeriz, taktikleri konuşuruz. Nisan gibide Tekirdağ veya o civarda turistik yerlere gidebiliriz diye düşünüyorum. Grup sürüş taktiklerinin en önemli özelliği en önde lider ortada acemi sürücüler ve düşük cc li motorlar, en arkada yine bir lider olması gerekli. Bunları tanışma toplantısında konuşuruz arkadaşlar
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Reklamlar
-
Superlight yada başka düşük cc.li motor olması farketmez arkadaşlar, cruiser sevenler zaten genelde hız sevmezler ben her daim 90'ı geçmem, uzun yolda çok nadiren sollamalarda hızlanırım biraz. O yüzden düşük cc büyük cc ayrımı yok arkadaşlar. Önemli olan 2 teker üzerinde olmak değil mi
Grup sürüş kurallarını toplantıda konuşmak şart zaten. Ne kadar grup sürüş kurallarını bilsekte öncesinde konuşmak güvenlik açısından önemli
-
toplanıp yola çıkmadan inanamıycam ben geziye.. çocuklar gibi hevesleniyorum
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Arkadaşlar merhaba.Sizin için İzmit 'te daha önce hiçkimseciklerin gidip görmediği parkurlar araştırıyorum.Bugün aklıma daha önce su işi yaparken gidip gördüğüm Sapanca 'nın Fevziye Köyünün arkasındaki bir vadi ve oradaki el değmemiş alabalık Çiftliği ve lokantası aklıma geldi.Fakat hala faalmi bilmiyorum.Önce bir keşif gezisi yapmalıyım.Pazar günü yağmur yağmazsa keşfedip, parkurun ve tesisin fotoğraflarını bu topic te paylaşırım.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
ilgin için teşekkür ederim REBEL. Orko_ye tabikide amacımız hız değil umarım aramızda hıza meraklı arkadaşlarımız olmaz. SS lerden farklı olarak yavaş hızlarda rüzgarın tadını, çevrenin güzelliğini hissetmek ve kromların parıltısını izlemektir.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
enjoy your ride
and enjoy forever
-
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.Sizin için İzmit 'te daha önce hiçkimseciklerin gidip görmediği parkurlar araştırıyorum.Bugün aklıma daha önce su işi yaparken gidip gördüğüm Sapanca 'nın Fevziye Köyünün arkasındaki bir vadi ve oradaki el değmemiş alabalık Çiftliği ve lokantası aklıma geldi.Fakat hala faalmi bilmiyorum.Önce bir keşif gezisi yapmalıyım.Pazar günü yağmur yağmazsa keşfedip, parkurun ve tesisin fotoğraflarını bu topic te paylaşırım.
Yakınında Maşukiye olur kendileri çok güzel bir rota, bol viraj ve bol tırmanış yemyeşil doğa içinde tavsiye ederim ;)
-
Draggy, Maşukiye kesinlikle çok güzel ve bilinen biryerdir.Bahsettiğim parkurla ilgili kararını resimleri gördükten sonra vermeni tavsiye ederim
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
kiremitte alabalık ve peynir.. of of of süper..
-
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Draggy, Maşukiye kesinlikle çok güzel ve bilinen biryerdir.Bahsettiğim parkurla ilgili kararını resimleri gördükten sonra vermeni tavsiye ederim
Tahmin ettiğim kadar yakınsa çok güzeldir, katılıyorum sana
-
herkese slm öncellikle böyle bir topic açıldığı için teşekkür ederim.bende aranıza jınlun 150 cc chopper katılcam inşallah en kısa sürede toplantıda görüşürüz.gezi anını sabırsızlıkla bekliyorum
-
rapinsesi adlı üyeden alıntı
herkese slm öncellikle böyle bir topic açıldığı için teşekkür ederim.bende aranıza jınlun 150 cc chopper katılcam inşallah en kısa sürede toplantıda görüşürüz.gezi anını sabırsızlıkla bekliyorum
hoşgeldin
topici takip etmeye dewam edin tarih saati ve yeri buradan tayin edip karar vereceğiz.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
tarkan bu kadar kalabalık olabilecekmiyiz acaba ?
-
ya keşke olabilsek tam bir gövde gösterisi olur çabamız bunun için
enjoy your ride
and enjoy forever
-
-
Bende şişliden Cihan. 18 yaşındayım aranızdan kimseyi tanımıyorum inşallah gezi organizasyonunda tanışırız..
Sapanca yada tekirdağ gezi için ideal yerler olabilir bence..
Belkide hep beraber çanakkaleye gideriz
-
hoşgeldin cihan bende tarkan memnun oldum. o dediğin yerlere gitmeyi bende çok istiyorum ama önce bir tanışma faslı yapalım diyoruz hemde beraber bir turlamış oluruz
arkadaşlar canlanalım artık yok mu başka gelen
enjoy your ride
and enjoy forever
-
Arkadaşlar Merhaba .
Bizde tanışma toplantısına katılabiliriz ama işsel nedenlerden dolayı Diyarbakır'a gitme durumumuz sözkonusu olduğu için sanıyorumki gezi zamanı istanbulda olamayabiliriz ama topiği takip ediyoruz en azından ufak bir turlama yapmış oluruz
-
ilker&burçin inşallah zamanlama uyar ve sizi de aramızda görürüz. tanışmaktan mutluluk duyarız. ve ufaktan bir turlama yaparız.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
İlker abi kanlıcaya gelemedim fuar dolayısıyla kısmetse bu toplantıda tanışmak isterim
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)