Anket: bu geziye geliyormusunuz
- Katılımcı sayısı
- 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması
Reklamlar
-
ellerinize sağlık arkadaşlar nasılda canlandırmışsınız topici ellerinize sağlık
biraz kalabalıklaşalım nereye ne zaman yapılacağına karar veririz hep birlikte..
cousinecruis sen istanbulun neresindesin?
aslında amacımız zaman değilde daha çok zevk olmalı kendimizi saat ile sınırlandırmayalım bence. ilkbaharın ilk gezisinde havanın ve ikitekerin tadını çıkaralım
enjoy your ride
and enjoy forever
Reklamlar
-
nightshift adlı üyeden alıntı
ellerinize sağlık arkadaşlar nasılda canlandırmışsınız topici ellerinize sağlık
biraz kalabalıklaşalım nereye ne zaman yapılacağına karar veririz hep birlikte..
cousinecruis sen istanbulun neresindesin?
aslında amacımız zaman değilde daha çok zevk olmalı kendimizi saat ile sınırlandırmayalım bence. ilkbaharın ilk gezisinde havanın ve ikitekerin tadını çıkaralım
Haklısın nightshift fakat şunu söylemek istedim, öğleden sonra trafik çok fazla olacak dikkat dağılımı ve sürüşte kopmalar olarabilir. Amaan neyse biz motorcuyuz aralardanda geçeriz..
Ben Bahçelievlerdeyim, fakat motoru alırken İstanbulda sürmeyeceğim diye söz verdim, katılıp katılmayacağımı buluşma tarihine yakın bildiririm.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
enjoy your ride
and enjoy forever
-
merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun ben de gaziosmanpaşadayım geziye katılırım
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
İnşallah güzel bir gezi olur, sonradan fikrimi değiştirip katılabilirim motoru alırken İstanbul dışındaki gezilere katılacağım dedim. Çünkü İstanbul'da motor sürmek akşam saatlerinde binbir zahmet istiyor. Oysa şehirlerarası yoldaki grup sürüşleri daha bir keyifli.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
Motor satılana kadar bende varım...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
İnşallah güzel bir gezi olur, sonradan fikrimi değiştirip katılabilirim
motoru alırken İstanbul dışındaki gezilere katılacağım dedim. Çünkü İstanbul'da motor sürmek akşam saatlerinde binbir zahmet istiyor. Oysa şehirlerarası yoldaki grup sürüşleri daha bir keyifli.
Eh o zaman biz de hafif İstanbul'dan şehir dışına doğru kaçalım mesela İzmit dolaylarına
Ride hard or stay at home
-
Tanışmadan sonra mutlaka istanbul dışı yakın yerler yani günü birlik geziler tertiplenir herhalde
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
kadir_3483 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun ben de gaziosmanpaşadayım geziye katılırım
topici takip etmeye dewam edin
Sanlı adlı üyeden alıntı
Tanışmadan sonra mutlaka istanbul dışı yakın yerler yani günü birlik geziler tertiplenir herhalde
evet tanışma sonrası mutlaka etkinlikler dewam edecek. hep birlikte
o zaman uzaklara kaçarız yeterki gelin herkezin gönlüne göre olsun bu gezi
enjoy your ride
and enjoy forever
-
Aslında nisan a kalmayalım arkiler havalar güzel olursa mart ın 15 i gibi uyarsa bi toplanalım hem tanışmış oluruz nisan da da bi uzun yol patlatırız mesela çanakkale ye şehitlikleri gezeriz nedersiniz?_?
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
merhaba arkadaşlar bende Cruiser motosikletimle geziye katılabilirim ama mart 25 gibi yapaiblirsek hazır havlarda güzelken
-
Ohh ohh ne güzel tüm gezi severler toplanıyor
Hele bir tanışma toplantısı yapalımda arkadaşlar, gezilere de gideriz
-
tanışma toplantısı yapalım evet başlıgı açan arkadas bi tarih belirleyip topiğin başlina terihi ekleyebilir.
-
arkadaşlar benim aklımda 21 veya 22 mart ya da 4 veya 5 nisan diyorum.
bence bu tarihlerden birini seçelim en uygun zamanlar havalarda güzelleşir
şimdi aklıma birşey geldi ama emin değilim sanki 21-22 martta fuar vardı
yani en uygun tarih 4-5nisan. ne dersiniz.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
-
arkadlar bende katılmak ısterım ama 150 cc superlight war.yani size yetişmek yalan olur benim için şu an
-
cruiser değilmi... amacı varmak değilki.. yolda olmak.. bizde yavaş yavaş gideriz büyüklerin arkasından..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
bende superligth la katılcam arkaşdaşim yanlız değilsin paşa paşa gideriz bence pazar akşamı 7 gibi fenerbahcede toplanabiliriz.
-
jellybone adlı üyeden alıntı
arkadlar bende katılmak ısterım ama 150 cc superlight war.yani size yetişmek yalan olur benim için şu an
Grup sürüşünde en fazla hız 90 dır, o da düz yol trafik yoksa zaten 77 km üstüne trafik kallavi ceza yazıyor, amaç hız değil toplu gezmek ortalama hız da 60-70 arası olur ;)
-
yavaş yavaş sakin sakin.. tadını çıkara çıkara..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)