[MT İzmir] 27 şubat "Tıka Basa" Toplantısı
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar bu haftaki vaka-i buluşmamızı eski mekanlarımızdan biri olan Tıkabasa' da yapmaya karar verdik...Aslında mekan yazın çok süper oluyor ama kışında şömine başında tadından yenmez bir yer Neyse uzun lafın kısası bu hafta marpuç'a ara veriyoruz, yoklama bu hafta Tıkabasa'da
Mekanda çay, kahve, nargile, bira ve yiyecek (ızgara çeş., melemen,mantı vs.) çeşitleri var
Gün = 27 Şubat Cuma
Toplantı Yeri = Tıkabasa Cafe / İnciraltı (Bahçelerarası)
Saat = 19:00 ve sonrası
Fiyatlar uygun
Mekanla cesur irtibat kurdu eklemek istediği ayrıntıları ekleyecektir...
Adres: Balçova ağaçlı yol üzerinden gelirken kumrucu izzete paralel sokaktan girince (çifte kumruların karşı sokağı) 700-800 metre sonra, Go card'ı bilenler için aynı yol üzerinde 500metre ileride, bulamayan olursa cepten ulaşır alırız hemen
Resimleri daha önceki topiklerden çaldım resimler için TrTarık paşama teşekkürler
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Reklamlar
-
evet arkadaşlar mekanımız çok güzel ve sıcacık bir taraftan şümine ateşi bir taraftan odun sobası artık kestanelerde benden olsun yeniler mekanı bilmiyenler irtibata geçsin 0535 884 37 53 cesur .
-
İstanbul'dan gelecek arkadaşlar Feribotun önünde bululaşım :p
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
havada soguk ya :D nese araba ile olsada gelmeye calısırz artık :D
-
sıcak sıcak gelmiş topak,
bu mevsimde şöminesi etrafında sadece bizim olduğumuz için keyifli bi ortam olacak,
juma görüşürüz,
May The Force Be With You
-
karmacoma adlı üyeden alıntı
sıcak sıcak gelmiş topak,
bu mevsimde şöminesi etrafında sadece bizim olduğumuz için keyifli bi ortam olacak,
juma görüşürüz,
dostum senin üç gün önceki haline düştüm çok zormuş nasıl kurtuldun banada yol güsterirmisin
-
-
ahaa sıra sanamı geldi cesim gözüm ,
ee demekki bu defada senin için yine gidip saunada çiğ köfte yiyecez
bu senekiler modifiye geçirmiş kendini geliştirmiş kuvvetli virüsler galiba, baya sarsıyo.
May The Force Be With You
-
Deryali adlı üyeden alıntı
İstanbul'dan gelecek arkadaşlar Feribotun önünde bululaşım :p
kaçta buluşuruz saatlerimizi ayarlıyalım
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
havada soguk ya :D nese araba ile olsada gelmeye calısırz artık :D
aaa ayıp ama erhan hiç yakıştıramadım biz burdan geliyoruz sen gelmeye çalışırız diyosun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
bizler varız biz karşılarız sizi erhan dönya derdine düşmüş
bir türlü elleman bulamadı işyerine hep gelecem diyor
inşallah bir gün gelir
ah cesur bu erhan denen şahsiyet istanbuldada böyleydi.. bi vurdum duymazlık bi umursamazlık bi garip haller edalar hiç sorma
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
Bir aksilik olmaz ise oarada olacağız iş çıkışı olacağı için 4 tekerle geleceğiz...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
[/B]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
erhanın tedavisi bulundumu en son tıp çaresiz kalmıştı bu konuda
erhan yarın beni furucak
dikatlı ol valla bakarsın yarın istanbula gelmiş artık süpürgenle kendini savunursun
-
bende gelmek istiyodum ama mağlum motorum yok bu hafta gelemiycem arkadaşlar kusura bakmayın
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
dikatlı ol valla bakarsın yarın istanbula gelmiş
artık süpürgenle kendini savunursun
erhan bu hiç belli olmaz ammaaaa beni yakalıyamaz kaçarımmm
[/B]
-
joker_cbr_ adlı üyeden alıntı
bende gelmek istiyodum ama mağlum motorum yok bu hafta gelemiycem arkadaşlar kusura bakmayın
kardeşim tekrar geçmiş olsun özüldüm
-
sağol abi ama burdan yine takipteyim bulmuşum böyle mükemmel abiler kardeşler iyki varsınız en kısa zamanda yinearanızdayım inşallah
-
ne güzel ewime yakın toplaşıyosunuz tükanı erken kapatırsam bende gelceeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler